23. 3. 2014

Showtime objednává pilot z Wall Street

Showtime objednává pilot z Wall Street

Po letošním úspěchu Vlka z Wall Street byla jen otázka času, kdy se začnou množit nápady na převedení tohoto tématu i do seriálového světa. Stanice Showtime právě objednala pilot, který se bude právě v tomto prostředí pohybovat.

Jedná se o projekt s názvem Billions a stojí za ním trojice Andrew Ross Sorkin, Brian Koppelman a David Levien. Tito tři pánové mají na starost přípravu scénáře.

Příběh je fiktivní drama z New Yorku, které se zaměřuje na spory, ale i občasné dohody mezi agresivním americkým právníkem a některými z nejbohatších vlastníků speciálních investičních fondů v zemi.

Sorkin napsal knižní bestseller s názvem Too Big to Fail: How Wall Street and Washington Fought to Save the Financial System – and Themselves, která zaznamenává události z finanční krize v roce 2008. To znamená, že zkušenosti z prostředí mu rozhodně nelze upřít. Levien a Koppelman zase mají spoustu zkušeností z filmové branže. Jejich podpis lze najít například pod filmy Hráči, Porota, Dannyho parťáci 3 nebo Hra na hraně.

Showtime také brzy představí nový dramatický počin s názvem Penny Dreadful a v záloze je přichystaná i další novinka The Affair. Mezi nejúspěšnější dramata stanice Showtime momentálně patří trojice Homeland, Ray Donovan a Masters of Sex.


Co na nápad říkáte? Myslíte, že objednají celou sérii a seriál se tak připojí mezi úspěšná dramata stanice?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
nevermore

nevermore

No jsem zvědavej. ;)
před 10 roky
petruska.77

petruska.77

Film byl velká pecka, ale určitě i zásluhou vynikajícího výkonu Lea :) Tak pokud seriál nebude moc...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Tak House of Lies na to částečně naráží.
před 9 roky
Další články k tématu