30. 3. 2014

Kdy Syfy vypustí do světa Defiance a Dominion?

Kdy Syfy vypustí do světa Defiance a Dominion?

Stanice Syfy nedávno oznámila datum premiéry pro poslední řadu Warehouse 13. Nyní je čas na radostnější zprávy. Přichystala si totiž pro nás termín, ve kterém se vrátí seriál Defiance se svou druhou řadou a ve kterém si také svou premiéru vyzkouší novinka Dominion.

Na oba dva seriály se můžete těšit 19. června. Nejprve si premiéru své druhé řady přichystala sci-fi Defiance a hodinu po ní se diváci dočkají pilotního dílu Dominion.

Dominion je nadpřirozené akční drama, které je zasazeno dvacet pět let do budoucnosti. Příběh se odehrává v době po válce mezi armádami andělů a lidí, která od základu změnila celý svět. Hlavní postavou je mladý rebelský voják (Christopher Egan), který brzy přijde na to, že je pravděpodobně jediným spasitelem celého lidstva. Příběh je založen na filmu z roku 2010 Legie.

I Defiance je příběh z budoucnosti. Ti, kteří viděli první sérii, si mohou v následujícím odstavci přečíst, co nás v příští sérii čeká. Můžeme se těšit na to, v jakém stavu se nacházejí životy obyvatel města poté, co Zemská republika převzala kontrolu nad městem. Uvidíme, jaké důsledky to s sebou přinese, a dočkáme se i nového starosty.

Nolan (Grant Bowler) se bude snažit najít ztracenou Irisu (Stephanie Leonidas). Amanda (Julie Benz) získá novou nečekanou roli ve městě a rodina Tarr se bude zoufale snažit udržet kontrolu nad svým kriminálním impériem. V této sérii se připojí také nový starosta Niles Pottinger v podání Jamese Murraye, představí se i nová vojačka Zemské republiky Jessica “Berlin” Rai (Anna Hopkins) nebo další úředník Zemské republiky Viceroy Mercado (William Atherton).


Těšíte se na novou řadu Defiance? Co novinka Dominion, zaujala vás?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Arkantos

Arkantos

Konecne datumy :-D Este je to daleko ale tesit sa mozme. Zvedavy som hlavne na Domonion. Legia nebola nijako...
před 10 roky
Vachisek

Vachisek

Defiance pecka a jedinečný seriál na trhu aktuálně. Dominionu se trošku bojim protože Legion byl jeden...
před 10 roky
Cheera

Cheera

Dominion vyzerá zaujímavo len sa bojím dvoch vecí: 1. Aby nakoniec z toho nespravili nejakú katolícku...
před 9 roky
Další články k tématu