9. 2. 2011

Piloty v sezóně 2011/12 (ABC)

DRAMA

Good Christian Bitches!

Tento seriál mnozí přirovnávají k Zoufalým manželkám v Dallasu. Příběh se točí okolo ženy, která se vrací zpět do své rodné čtvrti po nepříjemném rozvodu se svým manželem. Ráda by začala znovu, ale je to vůbec možné ve městě, kde vás už má každý nějak zafixovanou?


Halleluah

Seriál od jednoho z producentů a tvůrců Zoufalých manželek (Marc Cherry) se bude odehrávat v městečku Halleluah, ležícím kdesi v Tennessee a kde se svádí tuhý boj dobra se zlem. Pokus o nastolení míru tedy leží na bedrech cizince, který do města nečekaně zavítá… V seriálu mají zaznít evangelické chóry a další nevšední hudba, takže to zatím podle popisu vypadá jako nějaká náboženská vymývačka mozků, ale když budeme mít štěstí může z toho být nový Supernatural.


**Identity **

Akční drama o elitním týmu policistů zaměřených na zločiny týkající se krádeží identit.


Once Upon a Time

Mladý chlapec (některé zdroje uvádí, že žena – tak snad z toho nevyleze teen-transexuál) se dostane do magického města, kde se pohádkové příběhy mohou stát opravdu skutečnými. Za scénářem stojí Edward Kitsis a Adam Horowitz, kteří mimo jiné psali scénáře k některým epizodám Lost.


Revenge

Představte si moderního Hrabě Monte-Christa (pro mládež nečtoucí klasiku, je to kniha [a i několik filmů] o pomstě nespravedlivě uvězněného mladíka, kterému se po dlouhých 14 letech vězení podaří uniknout a nalézt poklad, o němž mu vyprávěl spoluvězeň, čímž se z něj stává nesmírný boháč. Rozhodne se všechny své prostředky využít k pomstě křivdy, kterou na něm napáchali závistiví nepřátelé. Knížku napsal Alexander Dumas, to je ten pán co napsal Tři mušketýry – teď už se snad všichni chytli). Takže příběh je přenesen do současnosti a místo mladíka si můžeme představit mladou ženu a pravděpodobně ani v tom vězení nebyla. Každopádně se vrací do města, aby se mohla pomstít za starou křivdu.


**The River **

„Řeka“ se točí okolo hledání dobrodruha a televizní celebrity, která se ztratila při výpravě na řece Amazonce. Jeho přátelé a rodina se ho rozhodnout jet hledat a cestou narazí na spoustu nadpřirozených a záhadných věcí… Není se čemu divit, protože scénář napsal Oren Peli a ten stojí za filmem Paranormal Activity.


Nepojmenovaný projekt od Shondy Rhimes

Hlavní hrdinou je úspěšná krizová managerka, v osobním životě ji ale naprosto nic nevychází. Seriál je inspirován životem Judy Smith mezi jejíž klienty patří například Monica Lewinsky. Pilot má na svědomí, jak už je z názvu patrné, Shonda Rhimes – autorka seriálů Chirugové a Private Practice.


**Georgetown **

Seriál od tvůrce O.C. a spolutvůrce Chucka a Gossip Girls Josh Schwartze se bude soustředit na mladé lidi ve Washingtonu a na to jak pomalu tenhle svět vysoké politiky bortí jejich ideály.


Poe

Vraťme se zpátky v minulosti přibližně do roku 1840. V Bostnu v tuto chvíli záhadné vraždy vyšetřuje Edgar Allan Poe, známý spisovatel hororů a sci-fi. Pravděpodobně se tedy můžeme těšit na detektivku ve stylu Sherlocka Holmese.


Pan Am

Soap Opera o zaměstnancích aerolinkek Pan Am v 60 tých letech minulého století.


Charlie’s Angels

Remake klasiky, psali jsme již o obsazení některých hlavních postav. Pro neznalce klasiky stačí vědět, že jde o tři hezká, chytrá a pohybově nadaná děvčata, která pracují pro tajemného zaměstnavatele (Charlieho) na veskrze detektivních úkolech.


Partners

Policejní drama o dvou detektivkách parťáčkách navzájem extrémně loajálních. Možná to bude také tím, že mají tajemství. Jsou to totiž sestry.


**Grace **

Drama o naprosto nefunkční rodině profesionálních tanečníků.

KOMEDIE

Other People’s Kid

32letý chlapík zatím naprosto bez závazků a nějaké odpovědnosti se zamiluje do starší ženy. Jenže ta má už dvě děti, ex-manžela a hlavně ex-tchýni.


The Last Days of Man

Chlap bojující o svoje postavení a hlavně mužství ve světě, kde moc mají v rukou ženy.


Lost and Found

Narcisticky barman a párty girl se z ničeho nic otočí svět vzhůru nohama, když se jim na prahu objeví jejich syn, kterého před 18 lety dali k adopci.


Work it

Dva nezaměstnaní prodejci se rozhodnout kvůli práci převléct za ženy, aby získali pozici farmaceutických reprezentantek. To se jim podaří, ale teď musí ženskou roli zažívat denně a to z nich dělá lepší muže, manžely a otce.


Man Up!

Pohled do života tří žen a zároveň nejlepších kamarádek.


**Smothered **

Mladý dvojice se pozná navzájem mimo jiné i díky svým naléhajícím rodičům, kteří jsou ale dost odlišné povahy.


Don’t Trust the Bitch in Apartment 23

Naivní dívka v New Yorku skoncuje se svou spolubydlící, přidělávající stále jen problémy.


Suburgatory

Satirický pohled na život na předměstí. Když se sem přistěhuje mladá dívka, tak záhy zjišťuje, že život tady je mnohem větší horor něž jakýkoliv viděný v kině.


**My Frickin’ Family **

Život dvou mladých rodičů se rychle změní, když jim na krk dýchají jejich čtyři prarodiče.


Bad Mom

Mladá žena se snaží přesunout ze škatulky „Mám nejlepší mámu na světě“ do škatulky „Jsem nejlepší máma na světě“.

Za zmínku ještě stojí, že ABC uvažovalo o adaptaci filmových Pravdivých lží, ale nakonec dalo přednost právě Charlieho andílkům a budoucí osud televizních Pravdivých lží bude hodně záviset právě na jejich úspěchu.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Fruiko

Fruiko

Poe je taky můj osobní favorit. Snad to neposerou. Z toho Halleluah může vylézt cokoliv. Klidně nová...
před 13 roky
Kahlan

Kahlan

tak isto je to aj u mňa tak viacej ma oslovil Poe a akotak Anjeli,ale šak uvidíme =D
před 13 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Halleluah - seriál s křesťanským motivem, tak to si nepustím ani s pistolí u hlavy. už tak mi...
před 13 roky
Další články k tématu