Diskuze k článku Vzpomínáme: Raising Hope (2010-2014)
avatar uživatele
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
6. 4. 2014 / 11:10:15 (před 10 roky)
off

Pěkný článek! :) Jsem ráda, že seriál neskončil otevřeně, že se s ním počítalo a tak příběh hezky uzavřeli. Hope byla příjemná oddychovka, která pobavila. Snad se na herce usměje štěstí a objeví se v nějakých nových seriálech. :)

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
avatar uživatele
Owen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
6. 4. 2014 / 11:45:15 (před 10 roky)
off

První tři série super. Čtvrtá šla bohužel kvalitou dost dolů, že jsem měl pomalu chuť s tím praštit.

avatar uživatele
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
6. 4. 2014 / 12:26:10 (před 10 roky)
off

opäť super článok :) osobne mám veľmi podobné pocity ako pri konci Psych, dokonca som si aj trochu poplakal(So What? :P)...aj keď seriál trošku v tejto poslednej sérii upadal, v posledných častiach sa opäť vyšvihol a zakončenie bolo super, dojemné, vtipné a posledná scéna, kde Maw-Maw zas vytiahla tie svoje delúzie("you piece of trash" a manžel Wilfred a.k.a. Jimmy), nemalo chybu :D bude mi chýbať, osobne by som to ešte na pár sérií videl(aspoň by sme videli vyrastanie samotnej Hope)...postavy som si obľúbil snáď všetky, rodina Chanceových - to sú takí milí trubirohovia :) Sabrina, Barney, Frank...Maw-Maw vedela vždycky dokonalé hlášky dávať :D proste všetci tam boli super a škoda, že im to zatrhli takto skoro :( ale vzhľadom na ratingy sa niet čomu čudovať a aspoň to tvorcovia uzavreli...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
avatar uživatele
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
6. 4. 2014 / 13:17:48 (před 10 roky)
off

Mě pobaví skvěle libovolný díl a určitě se k nim ještě párkrát vrátím, abych si je připomněl. Stejně jako Earla :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
avatar uživatele
Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
6. 4. 2014 / 20:16:24 (před 10 roky)
off

Já jsem se zasekla u šestého dílu první série a nemůžu se dokopat k tomu, abych to dokoukala... Nijak zvlášť mě to teda nebavilo, snad až začnu zase koukat, tak to bude aspoň o trošku lepší :)

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
avatar uživatele
Carnastea
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
7. 4. 2014 / 00:20:44 (před 10 roky)
off
Owen napsal(a):

První tři série super. Čtvrtá šla bohužel kvalitou dost dolů, že jsem měl pomalu chuť s tím praštit.

Já to mám vlastně stejně, až na to, že já s tím praštila, prostě mám první tři série, který mám fakt ráda a ráda se k nim vracím, jak píše Pajky, pobaví mě libovolný díl, ale pro mě jen z prvních třech sérií, který jsem viděla snad třikrát a pořád se smála. Seriál mám jinak ráda, líbil se mi vztah Virginie a Burta, jak se měli fakt rádi a Barney byl kouzelnej, mám tam ráda všechny postavy :) Propojování s MNIE se mi ale líbilo víc na začátku, když se tam objevil "Earlův brácha" s manželkou (jak se jí bál a kvůli keksům chtěl utéct ze státu :)) a pak Rocková hvězda "Earl".

Cum ames, non sapias aut cum sapias, non ames
avatar uživatele
Rimmerson
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
31. 7. 2014 / 21:21:45 (před 9 roky)
off

Zakončení bylo dobré ale čekal sem víc nějak mě to ani moc nezasáhlo šlo to prostě ve stejných kolejích. Asi je to tím že bych aspoň trochu chtěl vidět budoucnost Hope a ostatních. Jinak čtvrtá serie byla dobrá sice už se u ní člověk nepobavil tak jako dříve ale pořád to byla slušná legrace. No bude se mi po postavách stýskat :) :D

avatar uživatele
ragelly
Boss přes články | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
8. 8. 2015 / 13:13:51 (před 8 roky)
on

Tak dokoukáno. Tenhle seriál musím hodnotit podprůměrně. Odradil mě už první díl, kdy mi přišlo hodně nevkusné, jak tam Jimmy i Virginia to dítě pozvraceli. Celkově těch nevkusných scén tam bylo hrozně moc, vždycky když byl chvíli klid a začala jsem RH brát jako normální oddychovku, tak vyrukovali s nějakou další jobovkou a byl konec :D Ještě víc mě ale štvalo, jak blbé všechny hlavní postavy byly. Nemám nic proti nějakým typizovaným sitcomovým postavám, které jsou občas jednodušší, ale přesto mají něco do sebe. Když je ale celá rodina naprosto vygumovaná (a několik epizod se točí kompletně kolem tohoto faktu), tak to už je na mě moc a vytvářím si velkou averzi.

Abych ale jen nekřivdila, finále se povedlo, líbila se mi ta propojenost s pilotem díky Danny's Song, tu písničku mám moc ráda :)