13. 4. 2014

Chloe Bridges zavítá do Pretty Little Liars

Chloe Bridges zavítá do Pretty Little Liars

Herečka Chloe Bridges, kterou možná znáte jako Donnu LaDonnu z CWčkovského seriálu The Carrie Diaries nebo jako Danu Turner z Disneyho filmu Camp Rock 2, získala novou roli. Tentokrát si zahraje v nové sérii Pretty Little Liars (Prolhané krásky), jehož premiéru fanoušci již nedočkavě vyhlížejí.

Její nová postava se jmenuje Sydney Driscoll a její cesty se zkříží zejména s Emily (Shay Mitchell). Stane se totiž novou členkou školního plaveckého týmu a s Emily se brzy stanou kamarádkami. Diváci se budou se Sydney vídat několik epizod, počínaje třetím dílem páté série, ve kterém si postava odbude svou premiéru.

Informace o tomto castingu přichází jen pár týdnů poté, co bylo potvrzeno, že fanoušky oblíbený Caleb Rivers (Tyler Blackburn) se po zrušení Ravenswoodu k Lhářkám opět vrací. O několik dalších informací se herci a scenáristé podělili i na letošním Paleyfestu.


Těšíte se na novou sérii PLL? Co říkáte na novou postavu? Myslíte si, že by Sydney a Emily mohly být časem víc než jen kamarádky?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Nix

Nix

Samé dobré zprávy :)
před 10 roky
Klik

Klik

Presne na toto som myslela, že 3 lezbičky v jednom týme je až až :D Buď jej dajú novú priateľku alebo...
před 10 roky
Brontofúzik

Brontofúzik

Mohla by byť s Emily, Alison nech je radšej bi a nájde si nejakého chalana, k Emily sa mi nehodí....
před 9 roky
Další články k tématu