19. 4. 2014

Heroes: Reborn bez Claire!

Heroes: Reborn bez Claire!

Vypadá to tak, že Claire Bennet nebude jedna z hrdinů minisérie Heroes: Reborn. Herečka Hayden Panettiere v rozhovoru pro Cosmopolitan prozradila, že ji tvůrci neoslovili s nabídkou zopakování si své ikonické role.

„Byl to pro mě šok,“ odpověděla herečka na otázku, zda o chystaném projektu věděla. „Nemám s tím vůbec nic společného. Rozhodně jsem ale zvědavá, jak si s tím tvůrci poradí.“

Panettiere v seriálu celé čtyři roky hrála jednu z hlavních postav, roztleskávačku Claire. Herečka, která v současnosti září v hudebním dramatu Nashville, si nemyslí, že by její role byla v této minisérii přeobsazena. Žádné herecké obsazení dosud nebylo zveřejněno, nicméně stanice NBC nevyloučila možnost, že by se mohly vrátit některé původní postavy.

„Myslím, že půjde o úplně novou skupinku lidí,“ řekla Panettiere. „Kdo ví? Každopádně je to zvláštní pocit, protože si říkáte, že to byl náš seriál, náš domov, naše rodina. Bylo to něco, co jsem z velké části pomohla vybudovat. Doufám, že nenajdou nikoho jiného, kdo by hrál naše postavy, ale bylo by to trošku jako dýka do srdce. Nicméně nikdy nevíte. Rozhodně jim přeju úspěch.“

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Joey Sid

Joey Sid

"Heroes gradually lowered the quality season by season till we were grateful it ended." Asi tak...
před 10 roky
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Doufám, že to tvůrci nezkazí, já osobně jsem si tam teda přála původní postavy, tak uvidíme, co z toho...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Seriál, jehož nejznámější hláška je "Zachraň roztleskávačku, zachraň svět!" bez roztleskávačky......
před 9 roky
Další články k tématu