27. 4. 2014

Scandal: Odchází další z hlavních postav

Scandal: Odchází další z hlavních postav

Seriál Scandal je jedním z dramat, ve kterém svou budoucnost nemá jistou téměř nikdo. Možná s tím má něco společného i skutečnost, že za jeho vznikem stojí tvůrkyně Shonda Rhimes, které bývá občas přezdíváno „Smrtka“. Svou pověst potvrdila i v zatím poslední sérii Scandalu, ve které nechala zabít jednu z hlavních postav, Jamese Novaka v podání Dana Bucatinského.

Tím však odchody hlavích postav nekončí. Nyní bylo oznámeno, že se diváci po třech sériích rozloučí s další stálicí. Columbus Short, který v seriálu ztvárnil Harrisona Wrighta, se ve čtvrté sérii již neobjeví. Takhle zní Shortovo oficiální prohlášení:

„Můj odchod ze seriálu je skutečně pravda. Po dobu tří let pro mě byl domovem a pracoval jsem na něm s těmi nejtalentovanějšími lidmi, které dnes v televizní branži naleznete. V první řadě bych chtěl poděkovat Shondě Rhimes za to, že mi dala tuhle příležitost pracovat s tak úžasnými herci. Také bych chtěl poděkovat svým GLADIÁTORŮM, kteří mě celou dobu podporovali, a samozřejmě také stanici ABC a Shondalandu, že mi umožnili ztvárnit ve Scandalu takovou stěžejní postavu. Užil jsem si každou minutu. Všechno však musí někdy skončit a pro Harrisona Wrighta tento konec bohužel nastal právě teď. Shondě, Kerry a ostatním přeju jen to nejlepší. Za tento krátký čas se stali mou druhou rodinou. Za to jim budu vděčný navždy.“

Ve finále třetí série Scandalu visel nad Harrisonovým životem velký otazník. Z informace o Shortově odchodu však vyplývá, že Harrisonův osud začíná být poměrně jasný.


Měli jste rádi postavu Harrisona? Bude vám v seriálu chybět?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Nicole348

Nicole348

Harrison nie... Ja ho mám rada. :-(
před 9 roky
Další články k tématu