3. 5. 2014

Herci z Grey's Anatomy podepisují smlouvy

Herci z Grey's Anatomy podepisují smlouvy

Během ledna jsme vás v jednom z našich článků informovali, že všem původním hercům seriálu Grey's Anatomy (Chirurgové) vyprší na konci sezóny smlouva. Tvůrkyně Shonda Rhimes v té době požádala stanici ABC, aby s herci začala vyjednávat prodloužení jejich smluv, jelikož potřebovala naplánovat finále. Smlouvy však na další dva roky podepsali pouze Patrick Dempsey (Derek Shepherd) a Ellen Pompeo (Meredith Grey). Případný návrat ostatních herců jistý nebyl.

Nyní si však fanoušci mohou oddechnout, protože všichni herci, kterým za pár týdnů smlouva vyprší, se upsali k dalším dvěma letům v seriálu. Diváci se tedy i nadále budou vídat s Justinem Chambersem (Alex Karev), Chandrou Wilson (Miranda Bailey), Jamesem Pickensem Jr. (Richard Webber) a také se Sarou Ramirez (Callie Torres), která se sice k obsazení připojila až během druhé série, avšak její smlouva vyprší v květnu stejně jako původním hercům.

Diváci se však musí rozloučit se třemi postavami, o jejichž odchodech jsme vás průběžně informovali. Nemocnici Grey Sloan Memorial opustí na konci série doktoři Shane Ross (Gaius Charles) a Leah Murphy (Tessa Ferrer), ke kterým se přidá i veteránka Sandra Oh, představitelka Cristiny Yang. V Seattlu se ale nečekaně ukázala Derekova nejmladší sestra Amelia, která byla jednou z ústředních postav seriálu Private Practice, spin-offu Grey's Anatomy. Amelia se v seriálu zdrží do konce série a dveře k delšímu pobytu má zatím otevřené. Caterina Scorsone, která postavu Amelie ztvárňuje, by se této myšlence vůbec nebránila, ba naopak. Vše tedy závisí na rozhodnutí Shondy Rhimes.


Jste rádi, že se nebudete muset rozloučit s dalšími postavami? Chtěli byste, aby se Amelia v seriálu zdržela?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Maarti

Maarti

A co Arizona? Z Amelie mám radost a budu ráda, když zůstane :)
před 9 roky
kutikk

kutikk

Arizona by mě taky zajímala a také April a Jackson :)
před 9 roky
Gabik.029

Gabik.029

To nebyli původní herci, kteří by tam byli od začátku, takže jim smlouvy letos ještě nevyprší. :)
před 9 roky
Další články k tématu