18. 5. 2014

The Walking Dead nabírá Setha Gilliama

The Walking Dead nabírá Setha Gilliama

Obsazení seriálu Živí mrtví (The Walking Dead) se rozrůstá o dalšího člena. K týmu se připojí Seth Gilliam, herec se zkušenostmi ze seriálu The Wire.

Má za sebou i role v seriálech jako Vlčí mládě nebo Dobrá manželka. Přesto byla postava Ellisa Carvera z The Wire jeho prozatím nejvýraznější rolí. Není však prvním z The Wire, kdo se v Živých mrtvých objeví. Již dříve se připojili Chad Coleman (Tyreese) a Larry Gilliard Jr. (Bob).

Podrobnosti o jeho postavě jsou zatím drženy pod pokličkou. Aktuálně je znám pod jménem Michael a jeho postava je popsána jako přátelská se šibalskými úmysly. Zároveň však má i svou temnou stránku. Trochu spekulací vzhledem ke komiksové předloze jistě neuškodí. Postava jménem Michael se v něm totiž nevyskytuje, a tak se lze domnívat, že Gilliam by mohl představovat Gabriela Strokese, kazatele, který se poprvé potká s Rickem (Andrew Lincoln) těsně před tím, než se skupina přeživších utká s Lovci (Hunters aka Cannibals).

Showrunner Scott M. Gimple se nechal slyšet, že se v nadcházející sérii zaměří hodně na lidi, což by tato zpráva o přidání kazatele jen podpořila. The Walking Dead se vrátí se svojí pátou sérií v říjnu. Přesné datum zatím není známé, ale s největší pravděpodobností bude odhaleno v červenci na Comic-Conu.


Co na novou posilu říkáte? Těšíte se na návrat Walking Dead?

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
wh00p

wh00p

v nadcházející sérii zaměří hodně na lidi -Nooooooooooo! :(
před 9 roky
Klik

Klik

Seth je super, takže sa teším že sa pripojí k TWD :)
před 9 roky
Další články k tématu