7. 5. 2014

Pre-Upfronts: Fox objednává nové seriály!

Pre-Upfronts: Fox objednává nové seriály!

Celý rok na toto období čekáme a konečně je tady! Pouhých pár dní před začátkem Upfronts týdne začínají stanice oficiálně objednávat nové seriály, které budeme moct vidět v sezóně 2014/15. Včerejší noc byla na objednávky bohatá, jelikož se vyjádřily stanice Fox a NBC. Dnes začneme Foxem, první novinky NBC vám představíme odpoledne.

Fox se zatím objednávek jen lehce dotkl, pro seriál vybral hip hopové drama Empire a remake španělského seriálu Red Band Society.

Empire

Empire je rodinné drama, které se odehrává ve světě hip hopového impéria. Scénář napsali Lee Daniels a Danny Strong, kteří také budou produkovat spolu s Brianem Grazerem a Francie Calfo.

Hlavní postavou je Lucious Lyon, charismatická hudební superstar, který chce své nahrávací studio Empire Entertainment představit široké veřejnosti. Lucious byl vychováván v ulicích, nikdy neustoupil z boje. Je schopný uchýlit se ke všemu, ať už zákonnému či nikoliv, aby ochránil své milované Impérium. Neustálé trable pak musí Lucious řešit také s Cookie, svou bývalou manželkou a (taktéž bývalou) obchodní partnerkou.

Seriál bude doplňovat originální (původní) současná hudba, o kterou se postará Timbaland.

Drama získalo v pilotové sezóně slušnou pozornost ze strany médií. Možnost následných zisků z hudební scény jistě také přispělo k objednávce. Fox seriál vyhrála v konkurenci zájemců. Empire tak bude třetím hudebním seriálem na velké pětce, spolu s Glee a potenciálně i novou řadou Nashville.

Red Band Society

Seriál je popisován jako temná komedie, která ukáže každodenní životy skupiny teenagerů. Ti tráví svůj život v nemocnici a časem se z nich stanou přátelé. Hloubka tohoto nového a neočekávaného přátelství jim pomáhá zvládnout podmínky, kterým musí čelit během dospívání s tak intenzivními podmínkami.

V hlavní roli této dramatické komedie se objeví oskarová herečka Olivia Spencer a seriálový veterán Dave Annable. Seriál pochází od Margaret Nagle, produkovat budou Steven Spielberg, Justin Falvey, Darryl Frank a Sergio Aguero.

Pro Fox tyto dvě novinky představují čtvrtou a pátou objednávku dramat. Přidávají se ke Gothamu, Hieroglyphu a k Backstrom.

Kromě toho Fox také oznámila, že své již dříve objednané nové komedii Mulaney navyšuje objednávku o dalších deset epizod (celkem tedy 16). Zdroj uvádí, že s Mulaneym a již dříve objednanými komediemi Last Man on Earth a Weird Loners už Fox možná další komedii vůbec neobjedná, a pokud, tak maximálně jednu. Ve hře jsou ještě Sober Companion, Cabot College a Dead Boss – o této trojici se mluví nejvíce.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
ufonka

ufonka

Zkusím Gotham a jsem zvědavá na Hieroglyph. Ostatní ani náhodou.
před 9 roky
MountainLionet

MountainLionet

Tak já jsem celkem zvědavá na Empire a především na to, čím se blýskne Timbo. Dřív se mi jeho tvorba hodně...
před 9 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

GOTHAM snad dopadne dobře, jelikož na ten se těším, i když se obávám, že to bude je nudná epizodni...
před 9 roky
Další články k tématu