8. 5. 2014

Stanice schvalují nové série svých veteránů!

Stanice schvalují nové série svých veteránů!

Kromě rušení novinek se včera večer objevily také informace o prodloužení dvou seriálových veteránů. O tyto novinky se postaraly stanice Fox a NBC. Těmi šťastlivci, kteří se vrátí opět na podzim, jsou kriminálka Law and Order: SVU a American Idol.

Law and Order: SVU v září představí již šestnáctou sérii. Kriminálka nebyla obnovena předčasně spolu s dalšími dramaty NBC, jelikož stanice musela vytvořit nové smlouvy s produkční společností. Seriál se vrátí bez herců Dana Floreka a Richarda Belzera, díky čemuž nebudou výrobní náklady tak vysoké.

Patnáctá řada má v průměru rating 1.8, v datech za sedm dní se však lepší o slušných 58 procent (2.8). Zpráva o obnovení přichází ve stejnou dobu, kdy konkurenční stanice Fox zrušila novinku Surviving Jack, ve které se poprvé od svého odchodu v roce 2011 představil veterán z Law and Order: SVU, herec Chris Meloni.

American Idol se i přes rapidně klesající ratingy vrátí na obrazovky se čtrnáctou sérií. Obnovení přesto není překvapením. Po podzimním zrušení X Factoru si stanice již nemůže dovolit přijít o tolik dalších hodin reality programu.

Moderátor Ryan Seacrest má smlouvu pro návrat již téměř hotovou. Zda se vrátí někdo ze současného porotcovského tria (Keith Urban, Jennifer Lopez, Harry Connick Jr.) prozatím není známo.

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
stonefire

stonefire

Super zpráva, dík!
před 9 roky
ragelly

ragelly

Já tam Marisku ani nepoznala :D Ale taky se mi líbila a přišlo mi to vhodné :)))
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Sice seriál sleduju spíš příležitostně v televizi, ale odchod těch dvou mě i tak mrzí. Nějak jsou...
před 9 roky
Další články k tématu