19. 5. 2014

TNT vybrala dva projekty pro příští sezónu

TNT vybrala dva projekty pro příští sezónu

Ještě předtím, než příští týden proběhne Upfronts, tak se stanice TNT rozhodla vybrat dvojici projektů, ze kterých v příští sezóně udělá plnohodnotné seriály, a každému z nich nadělila 10 epizod. Představí se však pravděpodobně až v roce 2015.

První z nich nese název Proof a pojednává o skeptické ženě (Jennifer Beals), která je oddaná vědě. Pracuje jako chirurg a musela se vypořádat s rodinnými problémy včetně tragické smrti. Nyní je odhodlána pustit se do případů reinkarnace, opouštění těla či podobných nadpřirozených záležitostí. Hlavním důvodem je získat ověřitelný důkaz a odpovědět na jednu z největších životních otázek: Je smrt opravdu konec, nebo ne?

Scénář k pilotnímu dílu napsal Rob Bragin. Společně s Kyrou Sedgwick, Jillem Littmanem a Tomem Jacobsonem se bude podílet na pilotní epizodě. Sedgwick se na stanici vrací poté, co zde působila sedm let v dramatu Closer. Kromě Jennifer Beals (Láska je láska) se v dalších rolích představí Joe Morton (Heuréka: město divů), Callum Blue (Mrtví jako já), Matthew Modine, Edi Gathegi, Sean Gleeson, Annie Thurman a Caroline Rose Kaplan.

Druhý projekt nese název Public Morals. Jde o policejní drama z roku 1960, které se soustředí na úsek veřejné morálky. Příběh ukazuje pomyslnou hranici mezi dobrou morálkou a kriminalitou jako pokušení, kterému policisté musí čelit a které přichází díky jednání s neřestmi všemi druhu. Děj se soustředí na Terryho Muldoona (Ed Burns), který dobře ví, že hranice mezi dobrem a zlem je tenká, ale i přesto chce vychovat své syny tak, aby byli upřímní a pracovití. V dalších rolích se objeví Michael Rapaport a Elizabeth Masucci.

Public Morals pochází od skupiny Amblin TV a TNT Original Productions. Na produkci se bude podílet i Steven Spielberg, Darryl Frank, Justin Falvey a Aaron Lubin.

Proof i Public Morals se připojí do rychle se rozrůstající skupiny původních dramat, kterými stanice TNT disponuje. Patří mezi ně Falling Skies, Dallas, Franklin & Bash, Perception, Rizzoli & Isles a Major Crimes nebo The Last Ship, Legends, Murder in the First, které se představí v nejbližších měsících.


Co na vybrané projekty říkáte? Zaujaly vás a dáte jim šanci?

Kdo nesdílí není Čech! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
_karel_

_karel_

Tak Proof jde do watchlistu, jasná věc :D A Morals mě svým námětem nezaujal, takže asi nic.
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Zdá se mi to, nebo je Public Morals Mob City v bledě modrém?
před 9 roky
Další články k tématu