9. 5. 2014

Kde bydlí Přátelé

Dneska pro vás máme v rámci týdne s Přáteli jen takovou jednohubku. Mnozí z vás ji určitě už viděli (minimálně na našem facebooku, kde máme v galerii i další seriály). Takže o co jde?

Inaki Aliste Lizarralde je původním povoláním bytový designér. Jenže v práci se mu příliš nedařilo a tak si nejdříve jen tak pro zábavu začal kreslit půdorysy bytů ze slavných seriálů. Prvním byl Frasier, ale postupem času se dostalo i na další seriály včetně Přátel. Jeden půdorys mu trvá přibližně 30 hodin a to v tom není započítán sběr podkladů (čti koukání na seriál). Tak se pojďte pokochat…

Obrázek je klikací, tak si ho můžete o trochu ještě zvětšit. Pokud toužíte po opravdu veliké verzi, tak Inaki na svém eshopu prodává ručně kreslené kopie originálů. Cena začíná mírně nad dvěma tisíci korun za ty menší obrázky.


Je všechno, tam, kde má být? A co na tuhle piplačku s překreslováním seriálových bytů říkáte?

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Bersaba

Bersaba

Pamatuju si to správně, že v bytě Moniky a Rachel ta malá místnost u koupelny, označená otazníkem,...
před 9 roky
BShaw96

BShaw96

BERSABA: Ano, je to ona... Teď nedávno jsem tu epizodu viděl...:-)
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Je to na balkóně ten pes? Ten tam ale nebyl, když spolu bydlely Monica a Rachel, ne? Vím, že je to velké...
před 9 roky
Další články k tématu