10. 5. 2014

Spin-off CSI má zelenou

Spin-off CSI má zelenou

Spin-off krimi veterána CSI se stává realitou. Stanice CBS jej dnes v noci oficiálně objednala. Na stanici se tak v příští sezóně objeví hned dva spin-offy – doplní NCIS: New Orleans CSI: Cyber.

Podle zdroje CBS plánuje nesouběžné nasazení obou novinek. NCIS: New Orleans je plánován na podzim 2014, zatímco CSI: Cyber bude s největší pravděpodobností nasazen v midseason.

V hlavní roli se zde vrací ostřílená seriálová herečka Patricia Arquette. Ztvární postavu Avery Ryan, speciální agentky v krimi oddělení kybernetiky. Spolu se svým týmem řeší zločiny, které začínají v hlavě, žijí online a jejichž důsledky se odrážejí v reálném světě.

Pilot k seriálu se vysílal jako jedna z epizod letošní řady CSI a získal velmi pozitivní ohlasy. Očekává se, že na pozici showrunnera bude dosazena Pam Veasey, která má s CSI již bohaté zkušenosti – dlouhá léta zastávala stejnou pozici u CSI: NY.

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
kneznaL

kneznaL

Bezva, už když se o tom zde psalo před nějakou dobou, začala jsem se na to těšit. I když už CSI dlouho...
před 9 roky
VanThomass

VanThomass

CSI: Cyber dám určitě šanci, protože to zní jako zajímavá možnost nové kriminálky ;-)
před 9 roky
Hitchhiker

Hitchhiker

přesně tak Patricia je super...jen se obávám že mi vedle ní bude chybět Joe:))
před 9 roky
Další články k tématu