10. 5. 2014

Draculovi na NBC došla krev

Draculovi na NBC došla krev

Sezóna 2013/14 je konečnou pro NBC drama Dracula. Stanice před chvíli oznámila, že svého dvorního upíra po deseti odvysílaných epizodách navždy zavírá do rakve.

Stanice seriál s velkým potenciálem nasadila na páteční večery, snažila se využít podobně laděný Grimm, aby pro Draculu nalákal fanoušky. Z novinky se však nikdy nestal hit, i když si držel po celou sezónu stabilní sledovanost. V číslech z DVR pak každý týden narůstal o úctyhodných 80 procent, ani to však NBC nepřesvědčilo.

Pro prezidenta stanice Boba Greenblatta šlo o srdeční záležitost. Osobně do hlavní role dosadil Jonathana Rhyse Meyerse, a to i přes jeho nedávné problémy se závislostí.

Dracula se tak přidává k neúspěšným dramatům Believe, Crisis a Ironside. Z letošních dramatických novinek se tak vrací pouze The Blacklist a Chicago PD.

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
Andrea Lee

Andrea Lee

Málo populárne pre amerického diváka... . Prečo nie som Američan? :(
před 9 roky
Yellow

Yellow

Protože máš vkus. Ale hlavně, že ty letité kriminálky pojedou dál.:(
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Pro mě byl právě Meyers největší slabinou seriálu. Kdyby to postavili na někom jiném, mohlo to stát za to.
před 9 roky
Další články k tématu