29. 5. 2014

Fanoušci Supernatural si v příští sérii užíjí více Crowleyho

Fanoušci Supernatural si v příští sérii užíjí více Crowleyho

Další dobrá zpráva pro fanoušky Supernatural (Lovci duchů). Nedávno jsme informovali, o tom, že Castiel se bude v příští sérii objevovat častěji. Nyní se dočkají i ti, kteří mezi své oblíbence řadí pána pekel, tedy Crowleyho.

Veterán stanice CW totiž oznámil další povýšení postavy pro příští ročník. Mark Sheppard se připojí mezi hlavní postavy k trojici Jensen Ackles, Jared Padalecki a Misha Collins.

Sheppard se poprvé představil jako Crowley, prohnaný král pekel, v polovině páté série. Od té doby se řadil mezi pravidelně hostující postavy. Poslední dobou hrál větší roli a předpokládá se, že díky závěru deváté série bude jeho role ještě důležitější.

Supernatural se letos dočkal poměrně brzkého obnovení a v plánu byl i spin-off s názvem Supernatural: Bloodlines. Ten se však nakonec do vysílacího programu neprobojoval. I přesto to s rozšířením tohoto fiktivního světa prezident stanice Mark Pedowitz nevzdává a prohlásil, že má v plánu pro příští sezónu rozvoj dalšího potenciálního spin-offu. O co v něm půjde se zatím neví.


Máte radost z tohoto povýšení? Patří Crowley k vaším oblíbencům? Co říkáte na závěr sezóny?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
Cheera

Cheera

Hell Yeah! :D no tak to bude úžasná séria :D
před 9 roky
Leslie

Leslie

Tak to si vůbec nestěžuju. :) Těším se na další sérii.
před 9 roky
v-erunka

v-erunka

Čtu to až dnes, ale mám stejnou radost jako kdybych to četla před týdnem. Crowleyho mám snad radši než...
před 9 roky
Další články k tématu