5. 6. 2014

Do Sleepy Hollow zavítá lovec odměn i nový šerif

Do Sleepy Hollow zavítá lovec odměn i nový šerif

Druhá série nadpřirozeného dramatu Sleepy Hollow se bude vysílat už v září, a tak nám tvůrci pomalu začínají představovat nové postavy. Prvním nováčkem je Matt Barr, který se ve druhé řadě objeví v roli Nicka Howleyho.

Nick je drsňácky pohledný lovec odměn, který bude Ichabodovi a Abbie pomáhat s prací na jednom z jejich nadpřirozených případů. Spolu s tím bylo oznámeno, že se s touto postavou budeme během druhé série vídat opakovaně. Howley je popisovaný jako dobrodruh se smyslem pro humor a sklonem k chvastounství. Zároveň je to však samotář, který své vzdělání ukrývá za neomalenost a lhostejnost vůči konvencím.

Matt Barr si již dříve zahrál Dana Patche v Hellcats. Kromě toho se objevil i v One Tree Hill, Hatfields & McCoys, Friday Night Lights, The Big Bang Theory a Harper’s Island.

Další, koho budeme moci vidět ve druhé řadě, bude Sakina Jaffrey, kterou můžete znát jako Lindu Vasquez z House of Cards. Jaffrey si v seriálu zahraje Leenu Reyes, která se ve Sleepy Hollow stane novou šerifkou. Leena je chytrá, energická, dobře vycvičená a panovačná, ale vedle toho má v sobě i mateřskou vroucnost. Do Sleepy Hollow ji v rámci pohraniční hlídky převeleli jako náhradu za kapitána Irvinga (Orlando Jones), který byl ve finále první řady zatčen. Kromě již zmíněného House of Cards si Linda Vasquez zahrála také v Girls a Blue Bloods.


Kam se podle vás bude ubírat děj druhé série? Jak ho ovlivní nové postavy?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
corine

corine

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Olinka8

Olinka8

Už se nemůžu dočkat :) škoda, že další série je až v září...
před 9 roky
aislinn

aislinn

Asi je teda hloupost doufat, že se nám kapitán Irving z vězení brzo dostane, co? :D Škoda, mám ho fakt...
před 9 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Já teda doufám, že se ještě Irving v seriálu objeví, jelikož mi tam bude velice chybět, kór když už...
před 9 roky
Další články k tématu