31. 5. 2014

Dočkají se fanoušci Community přesunu na jinou stanici?

Dočkají se fanoušci Community přesunu na jinou stanici?

Vypadá to, že se fanoušci nedávno zrušeného seriálu Community (Zpátky do školy) přeci jen mohou dočkat vytoužené šesté série. Seriál by totiž mohl být oživen pro Hulu.

Streamovací společnost momentálně vyjednává se společností Sony Pictures Televison o možnosti přivést zpět zrušenou komedii. A kultovní komedie Dana Harmona Community by tak přeci jen mohla dosáhnout svého cíle, kterým je #SixSeasonsAn­dAMovie, neboli šest sérií a film.

„Nemůžete dostat šest sérií a film, bez šesté série,“ řekl spoluprezident Sony Pictures Television Jamie Erlicht týden po zrušení seriálu a dodal: „My, více než jakékoliv jiné studio, bojujeme za show, které věříme. Tento seriál má pozoruhodnou historii. Jsou tady rozhovory, které musíme udělat předtím než se budeme chtít vrátit. Dostáváme nabídky, ale skutečně potřebujeme dát dohromady ten správný Community tým a vyřešit tak možnou budoucnost. Pokud totiž existuje nějaká show, která by měla mít budoucnost, tak mám pocit, že Community je ta pravá.“

Jeho slova doplnil další spoluprezident Zack Van Amburg: „Pokud si Dan Harmon myslí, že nastala ta nejtemnější časová linie, tak musíme velmi rychle vymyslet, jak to vyřešit. Musíme získat partnera a měli jsme několik opravdu zajímavých rozhovorů.“ Hulu by měla patřit mezi nejvážnější zájemce i díky tomu, že aktuálně vysílá tento seriál, který zároveň patří mezi nejúspěšnější v jejich nabídce.

Harmon mezitím řešil budoucnost seriálu na blogu. Původně patřil mezi velké pesimisty, ale po několika dnech slíbil, že se k vyjednávání postaví čelem a povede vážnou konverzaci o oživení.

Harmon také mírnil očekávání fanoušků ohledně návratu Community: „Vím, že když se fanoušci dostanou takhle daleko, tak se to stane téměř náboženstvím, včetně nutkání kamenovat méně věřící. Existuje však spousta důvodů proč bude oživení Community obtížné. Takže se na to připravte.“


Patříte mezi fanoušky Community? Doufáte, že se přesun zdaří a dočkáme se tak onoho legendárního #SixSeasonsAn­dAMovie?

Kdo nesdílí není Čech! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Lola_L

Lola_L

úžasná zpráva
před 9 roky
Olca

Olca

Doufám, že ta šestá série fakt bude, dost mě naštvalo, že ho zrušili :o(
před 9 roky
Carnastea

Carnastea

Taky bych to brala :)
před 9 roky
Další články k tématu