16. 6. 2014

True Detective: Začíná obsazování na druhou sérii

True Detective: Začíná obsazování na druhou sérii

První série seriálu True Detective (Temný případ) nás naučila spoustu věcí – například neudělat chybu při psaní jména McConaughey nebo to, že čas je jen plochý kruh. Rozhodně se však seriál zapsal do povědomí diváků a ti teď netrpělivě vyhlížejí zprávy o připravované druhé sérii.

První série sledovala počínání dvou rozdílných detektivů, kteří v Louisianě řeší případ, jenž se odehrál před 17 lety. V hlavních rolích se představil Matthew McConaughey jako Rust Cohle a Woody Harrelson jako Marty Hart.

Jedna z mála věcí, které jsou jasné, je, že druhá série přinese nové prostředí a nové postavy. Podle slov hlavního tvůrce Nica Pizzolatta se dočkáme příběhu se třemi hlavními postavami a casting již brzy začne.

V rámci drbů, které se k obsazování váží, bylo zmíněno již mnoho jmen. Jedno už jistě můžeme vyškrtnout. Mezi oslovené totiž údajně patřila i Jessica Chastain (Zero Dark Thirty). Tyto spekulace však sama vyvrátila v rozhovoru pro Washington Post: „Zbožňuju Woodyho Harrelsona a budu sledovat druhou sérii, stejně jako jsem sledovala každý díl té první. Ale já v ní nebudu.“

Pizzolatto také prozradil, že se druhá série přesune do Kalifornie, ale vyhne se přímo Los Angeles. I přesto se pokusí vyvolat určitou psychoatmosféru stejně, jako tomu bylo v první sérii.


Těšíte se na druhou sérii True Detective? Koho byste obsadili do hlavních rolí vy?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
kneznaL

kneznaL

Těším se, moc se těším. Nevím přesně, koho bych si tam představovala, jen aby tam nebyli v té trojici...
před 9 roky
Pajky

Pajky

Co jsem někde četl, tak by to měl být poměr 2+1
před 9 roky
ufonka

ufonka

Hrozně se těším, ale ti dva hlavní herci z 1. série mi stejně budou chybět.
před 9 roky
Další články k tématu