11. 6. 2014

Na Starz se vrátí sílící Power

Na Starz se vrátí sílící Power

Prémiová kabelovka Starz dnes obnovila svou čerstvou novinku Power pro druhou sérii. Stalo se tak pouhého půl týdne od oficiální premiéry dramatu. Druhá řada nabyde co do počtu epizod – bude jich obsahovat deset.

Seriál od producenta 50 Centa se točí okolo Jamese „Ghosta“ St. Patricka, zámožného majitele nočního klubu v New Yorku, který se stará o městskou elitu. Jeho snem je vybudovat si impérium, ovšem má to jeden háček – Ghost vede dvojí život. Když není v klubu, spolupracuje s nejvlivnějšími drogovými dealery ve městě. Jeho manželství, rodina i podnikání se nevědomky dostanou do ohrožení, když se Ghost rozhodne opustit kriminální život a stát se poctivým obchodníkem.

„Power je projekt, který je velmi blízký mému srdci. Spolupráce s Chrisem Albrechtem, Carmi Zlotnik a s týmem stanice Starz se pro něj perfektně hodí. Diváci nyní milují start první řady, ale druhá série je ohromí,“ uvedl 50 Cent.

Power sklidil solidní výsledky za svůj sobotní start. Během soboty získal 462 tisíc diváků, ovšem v číslech za celý víkend číslo vystoupalo přes dva miliony. Demografická skupina 18–49 let není zpravidla pro stanici velmi silná, ovšem Power v této kategorii skončil na druhém místě, hned po Spartacovi.

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
MountainLionet

MountainLionet

Na tohle jsem zvědavá. Asi něco podobného jako Empire, ale podle mě mnohem, mnohem lepší. A vzhledem...
před 9 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Tuto novinku už mám nějakou dobu ve Watchlistu, jelikož mě téma okamžitě zaujalo, nicméně jsem rád, že...
před 9 roky
Další články k tématu