23. 6. 2014

AMC prodlužuje Turn

AMC prodlužuje Turn

Stanice AMC se rozhodla, že to se svou letošní novinkou Turn potáhne i do příštího roku. Dnes oznámila, že dramatu objednává druhou sérii, která bude sestávat z deseti epizod.

Turn je jednou ze dvou novinek, kterou stanice v letošním roce nasadila. Seriál se vrátí v roce 2015, počet epizod si zopakuje ze série první. Zpráva o prodloužení přichází několik dní poté, co stanice předčasně objednala druhou řadu pro novinku Better Call Saul, která se představí divákům až v následujícím ro­ce.

„Craig Silverstein, Barry Josephson a talentovaní herci a štáb přinesli skvělou premiérovou sezónu. Těšíme se na pokračování jejich revoluční cesty ve druhé řadě,“ řekl Charlie Collier, prezident AMC.

Turn není žádným ratignovým hitem, nicméně dokáže týden co týden nabírat stabilní počet diváků – v průměru 2 miliony na epizodu. S koncem některých zaběhnutých seriálů se navíc programové schéma stanice výrazně zúžuje. Breaking Bad se rozloučil letos, na Mad Men čeká závěrečných sedm epizod.

Jediným seriálem stanice, který nyní neví svůj osud, je novinka Halt and Catch Fire. Po čtyřech týdnech v programu si však nemůže moc pískat. O nepříliš velkém úspěchu svědčí pouze 1,2 milionu diváků, kteří si naladili premiéru. Nicméně na rozhodnutí o prodloužení či zrušení si ještě s největší pravděpodobností budeme muset nějaký ten pátek počkat.


Sledujete Turn? Těší vás, že seriál dostal objednávku na druhou řadu a vrátí se i v příštím roce? Má potenciál pro kvalitní druhou řadu?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Ragnarok8

Ragnarok8

I u tohoto seriálu bych byl rád, za nějakou recenzi na Serialzone, jako byli u velké pětky. Takhle...
před 9 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Já s tou televizí mám problém :D Nevím ale proč... zkrátka miluji tvorbu a zvraty a styl co dělá...
před 9 roky
Další články k tématu