1. 7. 2014

NBC rozhodla, že noční šichta jen tak neskončí

NBC rozhodla, že noční šichta jen tak neskončí

Odpoledne jsme tu měli zprávu týkající se nadcházející sezóny, nyní zabrousíme ještě do té předcházející. Novinka stanice NBC, lékařské drama The Night Shift už má o svém osudu jasno.

Stanice dnes oznámila, že seriálu objednává druhou řadu. Drama se v současnosti vysílá v úterý večer po soutěži America's Got Talent a získává obstojný rating (průměrně 1.4 a 6,7 milionů diváků). S největší pravděpodobností se The Night Shift vrátí v létě 2015 s čtrnácti novými epizodami.

Od objednávky seriálu v roce 2013 si The Night Shift prošel několika překážkami. Původně byl naplánován na midseason, ale stanice jej odsunula do léta, kde nemusí čelit tak velké konkurenci. Svou osmidílnou první řadu ukončí The Night Shift 15. července.

Seriál se točí okolo mužů a žen, kteří pracují noční směnu v nemocnici v San Antoniu. Zprávy o prodloužení přicházejí několik hodin poté, co jiný seriál stanice – komedie Community – dostal po svém zrušení objednávku na novou řadu, která poběží na podzim na Yahoo.


The Night Shift u nás prozatím není příliš známá novinka. Zkusili jste tento seriál? Věříte, že má i ve druhé sérii co nabídnout? Nebo by se stanice měla spíše soustředit na tvorbu odlišné letní zábavy?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
_karel_

_karel_

Nočníček jedéééééééé :o)
před 9 roky
Essie

Essie

Super! Do Night shift jsem se úplně zamilovala, je to vážně dobrej seriál. Jen škoda že 2.sezona bude až za...
před 9 roky
Kuzuri

Kuzuri

Tak trochu nahrada serialu M.A.S.H. Drama s poriadnou davkou humoru. Emocne, idealov plne a vesele...
před 9 roky
Další články k tématu