6. 7. 2014

Nové tváře v Arrow

Nové tváře v Arrow

Kolem seriálu Arrow je poslední dobou docela živo. Nedávno se nejprve povyšovalo a poté přišla zpráva o čtveřici nových postav pro třetí sérii. Dnes přichází zpráva o obsazení jedné z nových postav.

V nové sérii se nám představí herečka Devon Aoki, kterou můžete znát z jejích filmových rolí, zahrála si například v Rychle a zběsile 2 nebo v Sin City.

Byla obsazena do role Tatsu Yamahiro, známé také pod přezdívkou Katana. Její postava je manželkou Oliverova hongkongského opatrovníka Toshiho, takže se bude představovat v záběrech z minulosti. Tam bude spolu se svým manželem hrát klíčovou roli v Oliverově cestě k vytvoření Arrowa. Zatím se neví, jestli se objeví i v současném Starling City.

Zajímavostí je, že Devon není první z rodiny, kdo se v seriálu představí. Její bratr Steve Aoki je známý DJ a objevil se v první sérii při otevírání klubu Verdant.

Znám už je také nový záporák pro třetí sérii. Bude jím Peter Stormare, který je na tento typ rolí jako dělaný. Pamatovat si ho můžete jako Johna Abruzziho ze seriálu Prison Break (Útěk z vězení) ale i z mnoha další vedlejších rolí, letos byl k vidění například v Rake, The Blacklist nebo Psych (Agentura Jasno).

V Arrow se objeví jako Werner Zytle, drogový dealer, který převezme distribuci drogy zvané Vertigo. Nahradí tak hraběte Vertiga, kterého si zahrál Seth Gabel. V komiksové předloze vystupuje Werner Zytle taktéž jako Hrabě Vertigo, otázkou je tedy jestli si tak nechá říkat i v seriálu.

Premiéra třetí série je připravena na středu 8. října na stanici CW.


Zamlouvá se vám Devon Aoki do této role? Koho byste dosadili do role jejího manžela? A co říkáte na nového záporáka?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
maxf1@seznam.cz

maxf1@seznam.cz

Manžel už je také známý - bude ho hrát Karl Yune. A už se to ví pár dní, obě jména Oliverových opatrovníků...
před 9 roky
Junior

Junior

Četl jsem, že se připojí i Brandon Routh jako Atom. To bude nejspíš v dřívějších článcích...
před 9 roky
Další články k tématu