7. 7. 2014

Nejlepší přítel Daredevila obsazen!

Nejlepší přítel Daredevila obsazen!

O vývoji hned několika Marvelovských komiksů pro stanici Netflix, mezi kterými nechybí ani Daredevil, jsme vás již informovali. Už také víte, že hlavní roli, tedy samotného Daredevila bude hrát Charlie Cox. Nyní obsazování pokračuje. Dalším, kdo se k týmu Marvel Studios přidá, bude Elden Henson.

Eldenova postava se jmenuje Foggy Nelson a je to nejlepší přítel a právní partner Matta Murdocka, což je Daredevilova skutečná identita.

Ve městě plném zločinu a korupce, Foggyho náklonost ke komunitě a vášeň pro její zlepšení z něj udělá přítele mnoha obyvatel ze všech společenských vrstev.

Vedle Coxe a Hensona se objeví také Vincent D’Onofrio (seriálovému světu znám především díky roli detektiva Gorena v Zákon a pořádek: Zločinné úmysly) coby král zločinu Kingpin a Rosario Dawson (spíše filmové role, naposledy Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil) v opakující se roli.

Elden Henson se mihl ve spoustě vedlejších rolí nejen seriálového světa: Chirurgové, Agentura Jasno, Intelligence, Pohotovost. Ale také toho filmového – za všechny třeba Trosečník, nebo Škola tance a šarmu.

Nedávno dostal příležitost zazářit na stříbrném plátně v posedním dvojfilmu Hunger Games: Síla vzdoru (1, 2). Hraje zde Polluxe, kameramana Kapitolu, který ma za úkol natáčet propagační videa s Katniss Everdeenovou v Distriktu 13.

Daredevil má premiéru příští rok na Netflix.


Patří komiksové adaptace mezi vaše oblíbené? Co říkáte na Daredevila?

Zdroj: insidetv

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Dadulinka

Dadulinka

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu