8. 7. 2014

Arrow si zve Supermana!

Arrow si zve Supermana!

Třetí série populárního hrdinského seriálu Arrow nabrala další velké jméno. Není jim nikdo jiný, než samotný Superman! No dobře, není to opravdový Superman, ale jeho představitel Brandon Routh není o nic menší sousto.

Někdejší muž z oceli se k seriálu přidá ve vedlejší roli Raye Palmera aka superhrdiny Atoma. Vědec a vynálezce Ray ztvární v životech Olivera a Felicity nečekanou úlohu – stane se z něj nový majitel Queen Consolidated. Palmerovy plány pro divizi aplikovaných věd budou zahaleny tajemstvím.

Atom, který může nabýt velikosti jakéhokoliv objektu, se již objevil v několika animovaných seriálech, naposledy v Young Justice na Cartoon Network. I když Atom nedokáže létat stejně dobře jako Superman, dokáže let simulovat podobně jako Wonder Woman.

Brandon Routh není seriálovému světu neznámý. Fanoušci si jej jistě pamatují ze záporácké role v milovaném Chuckovi nebo z brzy ukončené komedie Partners. V letošní sezóně se mihl v Enlisted.

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
emily84

emily84

Jenže bylo psáno že má být Oliverovi sokem jak obchodním, tak v milostném životě. A jelikož je...
před 9 roky
Hurvi

Hurvi

A to sa doteraz Arrow vyhýbal akémukoľvek nadprirodzenu... Atom mi tam teda nezapadá!
před 9 roky
olizmijahodu

olizmijahodu

Naah, vždyť už Slade byl trochu za hranou s tou reálností, a teď tohle. Snad to nebude tak do očí...
před 9 roky
Další články k tématu