15. 7. 2014

The Magicians: Na Syfy se bude možná čarovat!

The Magicians: Na Syfy se bude možná čarovat!

Na kabelovku Syfy poslední dobou mnoho fanoušků převážně dští síru za to, že jim ruší oblíbené seriály. Ať už to je Eureka, Warehouse 13, Being Human nebo Stargate Universe, fanoušky to pořádně štve. Přesto ale tato na sci-fi a fantasy zaměřená kabelovka neustále zkouší najít nové hity, které by mohly staré bardy nahradit. A teď možná jeden potenciální hit našla.

Syfy totiž dala zelenou výrobě pilotního dílu k seriálu The Magicians, který vychází ze stejnojmenné knižní předlohy od populárního amerického spisovatele Leva Grossmana. Scénář pilotního dílu společnými silami napsali John McNamara (Prime Suspect) a Sera Gamble (Supernatural).

Grossmanova knižní trilogie se zabývá příběhem dvacetiletých Newyorčanů, kteří studují magii a zároveň objeví, že svět, o kterém četli jako malí, možná není jenom výplodem fantazie a že představuje nebezpečí pro celou lidskou rasu.

Syfy ale očividně není jedinou televizí, která měla o Kouzelníky zájem. Před několika lety se o adaptaci knižní předlohy pokoušela i FOX, ale nakonec od projektu upustila. Po výměně scenáristů se tak The Magicians dostal do hledáčku Syfy a pokud všechno dobře dopadne, měl by se na obrazovky dostat už příští rok.

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Jackolo

Jackolo

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Nathaniell

Nathaniell

Knižní předlohu jsem četla, jako seriál by to rozhodně mohlo být zajímavé. No uvidíme, jak se s tím...
před 9 roky
Liborias

Liborias

Z odpuštěním tato stanice poslední roky neprodukuje nic moc, co by se dalo zařadit do kategorie sci-fy, snad...
před 9 roky
Další články k tématu