27. 7. 2014

Comic-Con 2014: The Simpsons

Comic-Con 2014: The Simpsons

Dokážete si vůbec představit tak velkou akci jako Comic-Con bez účasti seriálu, který se vysílá již 25 let? I z toho důvodu je jasné, že žlutá rodinka Simpsonovi nemohla chybět.

Už dříve bylo oznámeno, že Griffinovi navštíví Simpsonovy, takže jedna z důležitých věcí na tomto panelu bylo získat představu, jak to bude vypadat. A tvůrci fanoušky nechali napjaté.

I když se to očekávalo, tak nebylo jasné, jestli se na crossover s Griffinovými dostane. Fanoušci si museli počkat na panel Griffinových (Family Guy), jelikož Groening k tomu řekl jen to, že se jedná o epizodu Family Guy a ne Simpsonových.

Poté se fanoušci dočkali hologramu Homera. Matt Groening s Homerem vedl rozhovor, na který se můžete podívat v přiloženém videu. A o co šlo? Homer žertoval o novém filmu Simpsonových, a o tom, že „Stephen King potřebuje nový nápad“; také se snažil nadiktovat e-mailovou adresu Groeninga pro zaslání scénářů, ale jak to dopadlo už uvidíte ve videu:

Poté co si Homer zatančil s Groeningem se diskuze stočila i k dalšímu crossoveru, tentokrát s Futuramou. Epizoda bude vysílána 9. listopadu s názvem „Simpsorama“. Znamená to, že ožívají naděje na vzkříšení samotné Futuramy? K tomu Groening řekl: „Nemáme plán přivést Futuramu zpět. Ale zítra mám snídani s pár lidma, co na seriálu pracovali a budeme o tom mluvit.“

Pak už přišla řada na epizodu, která se odvysílá 28. září a zemře v ní nějaká ze známých postav. Na výběr bylo ze 14 postav, včetně Homera, Vočka, Lisy, Barta, Marge nebo Komiksáka. Byl puštěn klip s výmluvným nadpisem „On September 28th, one will die.“

O tomto plánu už se ví nějakou dobu, protože na jedné z dřívějších tiskových konferencí tvůrci prozradili, že seriál opustí někdo, kdo za tuto roli získal Emmy. Výběr se tak zúžil na Leváka Boba nebo Klauna Krustyho. A nyní se tedy ví už i datum.

Na závěr, pro uklidnění fanoušků, dodal výkonný producent Al Jean: „Exkluzivně pro Comic-Con – Homer nezemře.“


Co říkáte na hologram Homera? Která postava podle vás zemře? A těšíte se na crossover s Family Guy nebo radši ten s Futuramou?

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Pajky

Pajky

Já nevim jak vám, ale mě se Homer hologram líbí :)
před 9 roky
Další články k tématu