21. 7. 2014

AMC a inspirace klasickým čínským románem rovná se Badlands

AMC a inspirace klasickým čínským románem rovná se Badlands

Kabelovka AMC oznámila, že se drama Badlands dočká přímé objednávky na celou sérii. Toto drama je popisované jako seriál napříč žánry s tématikou bojových umění a velice volně se inspiruje Putováním na západ, jedním ze čtyř klasických čínských románů, který byl vydán koncem 16. století. Badlands vypráví příbeh o velikém válečníkovi a mladém chlapci, který se vydává nebezpečnou zemí na cestu za hledáním osvícení.

Kabelovka si objednala šest hodinových epizod od AMC Studios, které mají mít premiéru koncem roku 2015 nebo v roce 2016. Tvůrci dramatu jsou scenáristé a showrunneři Al Gough a Miles Millar (Smallville). Výkonnými producenty spolu s nimi budou Stacey Sher, Michael Shamberg (Pulp Fiction), Daniel Wu a Stephen Fung.

Badlands je celkově třetím seriálem, který se dočkal přímé objednávky na celou sérii a přidává se tak k Better Call Saul a hitu The Walking Dead. Joel Stillerman z AMC k připravovanému seriálu řekl: „Jsme neuvěřitelně nadšení, že můžeme Alovi a Milesovi, ale také Stacey s Michaelem z Double Feature pomoci přivést Badlands k životu. Tento tvůrčí tým má mnoho zkušeností s aktualizací klasických žánrů z jejich filmové a televizní tvorby a jejich ztvárnění bojových umění nebude žádná výjimka. Vedle nádherného příběhu se jim podařilo dát dobromady hvězdný tým pro choreografii bojových umění tvořený Danielem Wu a Stephenem Fungem.“

AMC se s posledními dvěma skriptovými dramaty, kterými byly Turn a Halt and Catch Fire, nedařilo tak, jak by si kabelovka představovala. Zatímco drama Turn se už dočkalo obnovení pro druhou sérii, rozhodnutí o miláčkovi kritiků s dosti nízkými ratingy Halt and Catch Fire ještě nepadlo. Z žádného z těchto seriálů se ovšem nestal očekávaný hit, který by AMC dokázal nahradit její hity Breaking Bad a Mad Men, který se rozloučí v roce 2015. Nové drama Badlands se tak kabelovce hodí.


Dokáže se podle vás tento seriál ujmout?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
corine

corine

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Firox

Firox

Jsem zvědavej
před 9 roky
Další články k tématu