6. 2. 2008

SuperBowlí reklamy + info o stávce

Při americkém SuperBowlu jsou reklamní časy nehorázně drahé a proto jsou zde k vidění ty nejlepší reklamy. Pojďme se přesvědčit, že reklamy nemusí být vždy otrava.

SuperBowlí reklamy + info o stávce

Jelikož se ve světě seriálů nic zajímavé skrze stále trvající stávku neděje, tak si pojďme udělat takovou reklamní pauzu. Americký web Tv.com připravil přehled všech reklam, které běželi během vysílání amerického SuperBowlu. Některé opravdu stojí za to a je vidět, že reklama nemusí být vždy nuda a můžete se u ní i zasmát.

Takže tady je přímý odkaz na avizovaný seznam: SuperBowlí reklamy

A teď ještě k té stávce, ať nemáte pocit, že vás tahám za nos. Zatím to pro nás fanoušky začíná vypadat nadějně. WGA v posledních týdnech uzavřelo dohody s menšími studii, takže to vypadá, že brzy snad ustoupí i studia větší a začne se zase psát a snad i točit. Už je skoro na čase po těch 4 měsících, kdy scenáristé stávkovali jako o život (no dobrá o příjmy z DVD a internetu).

Dokonce to vypadá, že by nové kolektivní smlouvy mohly znepřátelené strany podepsat již tento víkend, což by v konečném důsledku mohlo znamenat, že se některé seriály dočkají celých sérií (toto by se mohlo týkat například „Lost“).

Datum, do kdy je potřeba spory urovnat, je podle televizních manažerů 15. únor. Pokud by se smlouvy podepsaly později, je velká pravděpodobnost, že by se další díly již nestihly natočit a v ohrožení by byly i pilotní díly nových seriálů připravovaných na podzim.

No nechme se překvapit, jak to všechno dopadne.

V diskuzi očekáváme názory na to, která reklama je nejlepší.

Podle návěštěvníků TV.com vyhrála tahle:

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Fruiko

Fruiko

Jo to ses splet a jestli budeš offtopicovat další témata, tak už budu vážně zlej.
před 16 roky
konz

konz

Tak ta na tu Coca Colu byla hodně dobrá. No spíše ten konec...
před 16 roky
Frikeas

Frikeas

Ta reklama na tu colu je fakt moc hezká.
před 16 roky
Další články k tématu