2. 8. 2014

Revenge: Brian Hallisay a Lorelei z Agentů míří do Hamptons

===OPRAVENO===

Revenge: Brian Hallisay a Lorelei z Agentů míří do Hamptons

Do premiéry čtvrté série dramatu Revenge (Pomsta) zbývají sice stále ještě dva měsíce, ovšem první střípky se začínají objevovat již nyní. Do Hamptons na nějaký čas zavítá a osudy hrdinů zamíchá herec Brian Hallisay.

Objeví se v několika epizodách, počínaje hned tou premiérovou, a zahraje si postavu Bena, Jackova (Nick Wechsler) nového kamaráda a zároveň místního policistu. Ben je velmi pohodový člověk, který se rád baví a je zaujat Jackovým životem, zejmena pak lidmi, kteří se v Jackově životě nacházejí. Je tedy možné, že mezi ním a Emily (Emily VanCamp) v budoucnu přeskočí nějaká ta jiskra.

Herce si můžete pamatovat například ze seriálů Privileged (Smetánka), kde si zahrál po boku herečky Joanny GarciI-Swisher, nebo The Client List (Laskavý dotek), který byl po dvou sériích minulý rok zrušen. Role v tomto seriálu se stala pro Hallisaye dozajista osudovou, protože se zde seznámil se svou současnou manželkou, Jennifer Love Hewitt, která mu na konci minulého roku porodila dceru Autumn.

Dále se objevila informace o dalším castingu, tentokrát se jedná o ženskou roli. V Revenge se budou ve čtvrté sérii diváci setkávat i s herečkou Elenou Satine (Agents of S.H.I.E.L.D.), která si zahraje postavu Louise. Louise je černá ovce jedné bohaté jižanské rodiny a je popisována jako lehce vyšinutá, ovšem její úmysly jsou naprosto čisté (v rámci její vlastní logiky). Bližší informace zatím nebyly zveřejněny, už nyní je ale jasné, že se Louise potká s jednou z hlavních postav za velice „zajímavých“ okolností.


Vyhlížíte nedočkavě premiéru čtvrté série? Potěšilo vás nové obsazení?

Za každej like dostane autor bonbón! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Gingy

Gingy

Presne, ja taky =) moc dobre se na nej kouka =))
před 9 roky
Další články k tématu