10. 8. 2014

Záporáci pro první řadu The Flash

===OPRAVENO===

Záporáci pro první řadu The Flash

Seriál The Flash nám nedávno odtajnil, že se můžeme těšit na Wentwortha Millera v roli padoucha. Bylo jen otázkou času, kdy se na scéně objeví další záporáci.

Kelly Frye byla obsazena do role Bette San Souci. To je expertka na pyrotechniku předurčená k tomu, aby se z ní stala obávaná Plastique. Plastique je velmi nepříjemná protivnice, dokáže totiž díky své schopnosti proměnit jakýkoliv objekt na výbušné zařízení. Poprvé se představí v páté epizodě.

Druhý záporák, který byl představen, ještě nezná své obsazení. V šesté epizodě by se poprvé měl představit Tony Woodward neboli Girder a měl by to být jeden z vracejících se padouchů.

Podle DC Comics je Woodward ocelář, který v práci namáčel objekty do roztaveného kovu a byl tím výrazně poznamenán. Podle CW se na tuto roli hledá někdo, kdo se dá popsat jako postava, která šikanovala mladého Barryho během školních let. Nyní, díky svému osudu, je z Woodwarda šklebící se šílenec, který miluje ničení. V podstatě disponuje nezastavitelnou silou, může totiž přeměnit jakoukoliv část svého těla na masivní ocel.

Zatím jako poslední se k týmu připojí Clancy Brown. Toho si můžete pamatovat z hlavní role bratra Justina Crowea ze seriálu Carnivale nebo naposledy jako šerifa Augusta Corbina ze Sleepy Hollow (Ospalá díra).

Ve Flashovi získal opakující se roli generála Wadea Ellinga. Ten je znám pod přezdívkou Generál a bude to vůdce jednotky Black Ops, která se bude snažit chytit Plastique. Rád by ji totiž využil jako lidskou zbraň. Stejně jako ona by se tedy měl poprvé představit v páté epizodě.

Jinak je popisován jako vysoký a impozantní muž, který má ve tváři vepsané roky služby. Elling je fanaticky odhodlán bránit americké zájmy po celém světě. Ti, kteří znají předlohu, vědí, že Wade Elling vystupoval v komiksu i několika animovaných seriálech včetně Justice League Unlimited. Někdy vystupuje jako spojenec a někdy jako nemesis pro Amandu Waller i Justice League. Také má vazby na Suicide Squad.

The Flash odstartuje až 7. října, ale zatím to vypadá, že se bude na co se těšit.


Zaujali vás noví záporáci? Už se těšíte až na podzim Flash odstartuje?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu