16. 8. 2014

Ground Floor bude mít v nové řadě posilu

===OPRAVENO===

Ground Floor bude mít v nové řadě posilu

Bill Lawrence si může letos gratulovat, protože zažil poměrně úspěšný rok. Jeho seriál Cougar Town se dočkal prodloužení a příští rok se představí se závěrečnou šestou sérií. Kromě toho se však letos podílel také na třech novinkách. Jediná, které se nezadařilo a byla zrušena, nese název Surviving Jack. Zbývající dvě slavily úspěch. Na stanici NBC se uchytila komedie Undateable, která dokonce zbořila prokletí nových komedií. Nás však dnes zajímá hlavně ta druhá, tedy Ground Floor.

Ta se na podzim představila na stanici TBS a dočkala se objednávky na druhou sérii. A v té se můžeme těšit na novou posilu. K seriálu se totiž připojí Emily Heller, známá převážně díky svým stand-up vystoupením. Podílela se však scenáristicky také na seriálu Surviving Jack.

V Ground Floor se představí jako Lindsay, roztomilá dívka pocházející ze stejného městečka jako Jenny (Briga Heelan). Čerstvě dostudovala obchodní školu a byla přijata do práce v horním patře budovy Remington Trust. Lindsay je doslova génius, ale je neohrabaná v sociálních interakcích a často tak překračuje pomyslné bariéry. Částečně za to může její věk, díky své inteligenci totiž dostudovala vysokou školu o dva roky dříve, částečně fakt, že je geniální a částečně je to proto, že je poprvé ve velkém městě.

Druhá série, která bude mít deset epizod, bude mít premiéru v listopadu na TBS.


Jak se vám líbí seriály Billa Lawrence? Co říkáte na novou postavu? Těšíte se na druhou sérii?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Pajky

Pajky

Pravdu máš, jak jinak, že :)
před 9 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

To neříkej ani ve srandě :( :( :( Ach jo, to zase rok čekání a po pár týdnech konec, proč mi to jen...
před 9 roky
Pajky

Pajky

Bohužel, objednávka je opět jen na 10 epizod
před 9 roky
Další články k tématu