14. 8. 2014

Velká posila pro Grey's Anatomy

===OPRAVENO===

Velká posila pro Grey's Anatomy

Seriál Grey's Anatomy (Chirurgové) o sobě přes léto moc dávat nevěděl. Na konci série se s námi rozloučila Christina a působení ukončili i dva další chirurgové. Pak už se pouze oznámilo, že Amelia Shepherd zůstane i pro příští sérii.

To vše se dnes změnilo, protože přinášíme hned dvě zprávy týkající se obsazování pro příští sezónu. Zbrusu novou postavu si zahraje Geena Davis. To je spíše filmová herečka, na kontě má Oscara za film z roku 1988 The Accidental Tourist (Náhodný turista) a další nominaci si připsala díky snímku Thelma & Louise. Mezi trofejemi má však i Zlatý glóbus za seriál Commander in Chief (První prezidentka).

Nyní se vrací na televizní obrazovky. Podepsala smlouvu pro 11. sérii a zaujme důležitou roli a pozici chirurga v Grey Sloan Memorial Hospital. Více zatím nebylo odtajněno.

Dále bylo prozrazeno, že se vrátí Kate Burton, tedy přestavitelka Ellis Grey. Není to žádné překvapení, protože potom, jak skončila desátá sériem, se přímo nabízelo, abychom se dočkali dalšího flashbacku. Takového, který nám prozradí víc o její nově nalezené dceři. Kate Burton se naposledy objevila v osmé sérii, v epizodě If/Then.

Grey's Anatomy se vrátí s novou sérií ve čtvrtek 25. září.


Co říkáte na novou herečku? Těšíte se na návrat Ellis Grey?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
IrmaVep

IrmaVep

No páni, skvělá zpráva! Když mi bylo nějakých 10, byla Geena můj idol, a kvůli filmu "Velké...
před 9 roky
Maarti

Maarti

Wow, celkem velké jméno, tak jsem zvědavá, jak se zhostí své role chirurga :) Jj, s flashbacky sem!...
před 9 roky
Další články k tématu