12. 8. 2014

R.I.P. Robin Williams (1951-2014)

R.I.P. Robin Williams (1951-2014)

Dnes v noci otřásla Hollywoodem smutná zpráva. V 63 letech včera zemřel oscarový vítěz Robin Williams. Policie sdělila, že byl herec nalezen ve svém domě v Tiburonu v Kalifornii v bezvědomí a nedýchal. V pondělí ve 12:02 odpoledne byl prohlášen za mrtvého.

Nyní probíhá policejní šetření ohledně příčiny smrti, ale dle zdroje uvažuje policie o sebevraždě. Forenzní vyšetření je naplánováno na úterý, poté budou výsledky zveřejněny na tiskové konferenci. Hercova agentka Mara Buxbaum se v tisku vyjádřila ve smyslu, že „Robin poslední dobou bojoval s velkou depresí. Je to tragická a náhlá ztráta. Rodina s respektem žádá o soukromí a možnost k truchlení během tohoto velmi těžkého období.“

Williams byl na nejprestižnější filmovou cenu Academy Award nominován celkem čtyřikrát. Nominaci proměnil za výkon ve filmu Good Will Hunting. Jeho poslední hlavní role však byla v seriálu. V loňské sezóně se objevil po boku Sarah Michelle Gellar v CBS komedii The Crazy Ones. V televizním světě se však proslavil jinou rolí. Mezi lety 1979–1982 ztvárnil hlavní postavu Morka v komedii Mork & Mindy.

V uplynulých týdnech herec podstoupil odvykací program k podpoře své střízlivosti. Dokázal otevřeně hovořit o svém problému s alkoholem a drogami, který začal na začátku 80. let.

Aktualizováno: Podle posledních informací se herec oběsil na opasku, který zaháknul mezi dveře a jejich rám.


R.I.P. Robin Williams

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře39zobraz všech 39 příspěvků
jflint

jflint

Dnešní den jsem vážně protruchlila. Velký herec a velký člověk, co přinášel ostatním do života radost,...
před 9 roky
Jiand

Jiand

O tomto herci jsem spíš vždy jen slyšel a ne ho viděl. Změnilo to The Crazy Ones, kde jsem si ho naprosto...
před 9 roky
ragelly

ragelly

Podle vyjádření jeho manželky byl herec v rané fázi Parkinsona.
před 9 roky
Další články k tématu