19. 8. 2014

Westworld s obsazováním nekončí

Westworld s obsazováním nekončí

O tom, že HBO chystá pilot sci-fi se zajímavým obsazením jsme vás informovali nedávno. Dnes musíme tuto zprávu rozvinout, obsazování totiž ještě neskončilo a na palubu se přidal další skvělý herec, tentokrát Ed Harris.

Harris také patří mezi filmové herce, pamatovat si ho můžete díky rolím ve filmech Apollo 13, Truman Show, Pollock nebo Hodiny. Mimochodem za všechny čtyři má na kontě nominaci na Oskara. Návrat na HBO určitě vítá, protože poslední spolupráce s touto stanicí mu vynesla Zlatý glóbus za roli senátora Johna McCaina v televizním filmu Prezidentské volby (Game Change).

Příběh je inspirován stejnojmenným filmem z roku 1973 od Michaela Crichtona. Westworld se točí kolem futuristického zábavního parku, kde roboti zešílí a začnou napadat hosty. Harris se zde představí jako Muž v černém a podle popisu se jedná o muže plného čistou podlostí.

Společně s Harrisem se připojila také Thandie Newton. Tu znají hlavně fanoušci seriálu Rogue, kde hraje hlavní roli a který se nedávno dočkal obnovení pro třetí a čtvrtou sérii. Což znamená, že v případě objednávky Westworldu by musela nějak zvládat obě role.

Její postava se jmenuje Maeve Millay a je to krásná, ale rázná žena. Má neskutečný talent na odhadování lidí a dokáže přežít v každé situaci. Její pohled na svět ve znamení „všechno vím, všechno znám“ bude podroben skutečné zkoušce.

Zatím posledním přírůstkem je herečka Miranda Otto. Tu si můžete pamatovat díky roli Maddy Deane v loňské novince Rake. Jinak má na kontě spíše filmové role, mezi kterými se rozhodně nesmí zapomenout na Éowyn z Pána prstenů nebo Mary Ann Ferrier z Války světů.

Ve Westworldu se objeví jako Virginia Pittman, vedoucí oddělení Quality Assurance (proces návrhů a vývoje). Je až brutálně upřímná ke svým kolegům a společně s její nemilosrdnou účinností při řešení poruch „majetku“ se z ní stane důležitý, silný a nepředvídatelný hráč ve Westworldu.

Připojují se tak k již velmi působivému obsazení mezi kterým najdeme jména jako Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward nebo James Marsden.


Co říkáte na Harrise jako záporáka? Jak se vám líbí zbytek obsazení? Myslíte, že se Westworld dočká objednávky na celou sérii?

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Ragnarok8

Ragnarok8

Ten seriál mě začíná čím dál více zajímat, jsem zvědavý co od HBO dostaneme tentokrát a na kolik sérií to...
před 9 roky
Pajky

Pajky

Taky mě to láká, Harris v roli záporáka, to bude fajn :)
před 9 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Však už jen z Bay-filmů už víme, že záporáka zahrát umí moc dobře...
před 9 roky
Další články k tématu