13. 8. 2014

Rogue má jisté další dvě série!

Rogue má jisté další dvě série!

DirecTV se drží svého prvního originálního seriálu Rogue. Stanice oznámila, že mu objednává dvacet nových epizod.

Drama s Thandie Newton v roli detektivky v utajení, která hledá vraha svého syna, tak zdvojnásobí svůj dosavadní počet odvysílaných dílů. Natáčet se začne v lednu. Prvních deset epizod se na obrazovce objeví na jaře 2015, zbylých deset v roce 2016. Prozatím nebylo rozhodnuto, zda tato navýšená objednávka bude finálně zakončena, nebo jestli se seriál dočká dalších sérií.

„Diváci si nadšeně pouštěli druhou sérii a my se těšíme, až s nimi budeme moct sdílet nové kapitoly ze života zde přítomných postav,“ řekl Chris Long, viceprezident původního obsahu a produkce na DirecTV.

Druhá série skončila před dvěma týdny. Prodloužením seriálu si stanice buduje stále solidnější základnu původních seriálů. K Rogue se přidá dramatická novinka Kingdom a komedie Things You Shouldn't Say Past Midnight a Full Circle.

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Vachisek

Vachisek

naprosto nedoceněný seriál v ČR... sledujeme tu výplachy typu: TVD (které uvadá), Homeland (u kterého...
před 9 roky
Další články k tématu