4. 9. 2014

HIMYM má konečně svůj happyend

HIMYM má konečně svůj happyend

Fanoušci legendárního sitcomu How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku) se konečně dočkali. Konečně dostali to, v co doufali už před pěti měsíci, kdy se odvysílala finálová epizoda seriálu.

Článek obsahuje spoilery!

Ode dneška je dostupný alternativní konec seriálu. Ihned po odvysílání závěrečné epizody se strhla obrovská vlna nevole ze strany diváků, kteří devět let čekali na velkolepé uzavření, místo kterého přišla studená sprcha. Tvůrci si konec obhajovali, nicméně se pochopení u většiny nedočkali.

Ani ne týden poté bylo potvrzeno, že oficiální DVD deváté řady bude jako jeden z bonusů obsahovat také alternativní konec, ve kterém Matka nezemře. Ten den je nyní tady. DVD sice vychází až 23. září, ovšem konec už je pro zájemce dostupný ke zhlédnutí.

Jak to tedy celé končí v optimističtější alternativní realitě?

„Lily měla napůl pravdu. Byla to sice dlouhá, opravdu dlouhá cesta, ale náročná? To ne. Byl to život, to se prostě stává.“ Slova, jimiž začínají ideální závěrečné minuty. Ted potom shrnuje uplynulých devět let, všechny osudové okamžiky, všechny nešťastné lásky a úspěchy i propadáky v osobním a pracovním životě. Následuje dialog Teda s Tracy pod deštníkem. Konec doprovází voice-over staršího Teda: „Vidíte? Jak jednoduché. A takhle jsem, děti, poznal vaši matku.“ Vítr odnáší deštník přes celou ulici až do ztracena bez jediného zvuku. Scéna končí nápisem How I Met Your Mother.


Viděli jste již alternativní konec? Jak se vám líbil v porovnání s oficiálním koncem seriálu? Který se k HIMYM hodí víc?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře79zobraz všech 79 příspěvků
Martin Klímek

Martin Klímek

Taky bych byl rád za link na zhlednutí nebo stahnutí :-)
před 9 roky
HonZajs000

HonZajs000

https://www.youtube.com/watch?v=RoHUs8J7x94
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

"Thank God we finally got here." - nejvýmluvnější věta o finále HIMYM.
před 6 roky
Další články k tématu