9. 9. 2014

Článkaři tvrdí: Stalkera od CBS si pustíme do bytu

Nová sezóna je téměř tady. Tento týden vám náš tým hlavních článkařů nabídne subjektivní názory na to, co stojí za to zařadit do watchlistu, a od čeho naopak dát rychle ruce pryč.

Článkaři tvrdí: Stalkera od CBS si pustíme do bytu

Sezóna 2014/2015 oficiálně začíná příští týden. Pokud stále ještě nevíte, zda si do svých watchlistů zařadit některou z novinek, třeba se vám bude hodit právě tato série článků, kterou pro vás připravilo sedm hlavních článkařů SerialZone.

Každý den vám přineseme odpovědi na tři jednoduché otázky. Co u jednotlivých televizních stanic bude podle nás stát za to vidět, před čím naopak schovat hlavu do písku, a na konec naše malá tipovačka, kterou novinku daná stanice zruší jako první.

Oproti loňsku sází CBS tentokrát spíše na dramata. Komedie jsou v plánu pouze dvě – McCarthys na podzim a Odd Couple na midseason. Ze zbývajících šesti dramat jsou pak dva spin-offy – k CSI a NCIS.

Nezapomeňte, že máte poslední dny na to, abyste si tipli v naší každoroční soutěžní tipovačce a hráli tak o pomyslný titul seriálového znalce a o kupu kreditů. Čím víc lidí tipuje, tím víc kreditů se vyhrává! Takže tipovačku posílejte dál :-)

Jaká je podle tebe nejlepší novinka na stanici CBS?

Fruiko
Podle zveřejněných trailerů si nějak nemůžu vybrat. Mně se líbí asi nejvíce Scorpion, ale hit bude pravděpodobně z NCIS: New Orleans či CSI: Cyber. Pokud bych musel volit, tak jsem pro námořníky.
ragelly
Stalker – Pro mě osobně skvělé herecké obsazení. Trailer mě navíc opravdu navnadil, že by to mohlo být podobné první řadě The Following, hodně temná kriminálka s několika lekavými momenty. To já ráda. Ale teda CBSko letos slabota, u ostatních stanic jsem víc natěšená.
pajky
Docela mě zaujal Scorpion, ale myslím si že nejlepší a hlavně nejsledovanější bude NCIS: New Orleans .
gabik.029
Stalker. Napínavá kriminálka se zajímavým námětem, za jejímž zrodem stojí Kevin Williamson, který se podepsal pod filmové Vřískoty. Věřím, že nabídne skvělou atmosféru, která diváka vtáhne do děje a už ho nepustí.
Furiant
Těžko říct, CBS letos těch novinek moc nemá, navíc jsou z toho dva spin-offy. NCIS: New Orleans budu určitě sledovat, Scorpion taky nevypadá nejhůř, nejvíc se ale těším na Stalkera. Jo, trailer byl celkem předvídatelný a neukázal nic, co bychom stokrát neviděli, navíc za tím stojí Kevin Williamson, takže policejní sbor asi nebude oplývat kdoví jakou inteligencí (The Following je toho důkazem), ale mohla by to být dobrá thrillerová oddechovka, což je něco pro mě. A navíc Maggie „Nikita“ Q a Mariana „Lorena“ Klaveno!
allyska
Jak vybrat to nejlepší, když stanice nabízí takové „pecky“ jako další spin-offy NCIS: New Orleans a CSI: Cyber? Co bude příště CSI: Country? Zvolím tedy Stalker, kde hraje Maggie Q, kterou jsem si oblíbila jako Nikitu.
Seraphine313
Je mi to docela blbé, že to musím říct, ale nejlepší novinka z letošní nabídky CBS je NCIS: New Orleans. Mám dojem, že posledních pár let jakákoliv tvořivost na CBS upadá, a tak si letos primát vysloužil „pouze“ spin-off.

Jaká je podle tebe nejhorší novinka na stanici CBS?

Fruiko
Zato v téhle kategorii ze samého vybírání bolí hlava. Všechny komedie stojí v podstatě za starou bačkoru. Trailer jsme měli zatím šanci vidět jen na The McCarthys, takže je jasné, že zvolím tohle přehlučnou rodinku.
ragelly
Odd Couple – Matthew Perry si od konce Přátel vybírá naprosto příšerné komedie. Tahle bude další z řady propadáků. Navíc midseason. Snaha oživit hity minulého tisíciletí mi začíná připadat spíše zoufalá a hlavně neúspěšná.
pajky
I když mi u CBS přijde celkově nezajímavá nabídka, tak se mi vůbec nelíbí The McCarthys .
gabik.029
Vůbec mě nezaujal NCIS: New Orleans. Přijde mi to jako hodně průměrná kriminálka, která mě vůbec ničím neoslovila a nezachránil to ani Scott Bakula. K případům toho trailer moc neprozradil, byl však založen na typickém humoru, který nevyniká ničím výjimečným. Fanoušci NCIS a NCIS: LA si ale nový spin-off určitě ujít nenechají.
Furiant
Tady to je jednoduché – The McCarthys. Nezáživná komedie plná tuctových vtipů o typické americké rodině. Zápletka celkem o ničem (i když jo, já bych se zcvoknul, kdybych měl bydlet ve stejné ulici jako rodiče a sourozenci) a ani žádná z postav mě nezaujala natolik, abych tomu dal šanci.
allyska
Tak když už mám vybrat to nejhorší z opravdu hrozného, tak je vítězem Madame Secretary. Při traileru jsem chtěla Téu Leoni praštit, jak mi byla proti srsti a to jsem proti ní doposud nikdy nic neměla.
Seraphine313
Bohužel, hlasuju pro The McCarthys. Podobně nekoukatelnou záležitost jsem dlouho neviděl. Na druhou stranu, ani Scorpion a Madame Secretary chytrostí zrovna nepřetékají.

Co podle tebe zruší CBS zruší jako první?

Fruiko
Jelikož The McCarthys jdou až relativně pozdě (30. října), tak to schytá nějaké to drama. Osobně doufám, že to bude Madame Secretary.
ragelly
Madame Secretary – Řekla bych Odd Couple, ale ten začíná až v midseason. Do té doby myslím Madae Secretary nepřežije. Drama má potenciál, ale trailer mě dost odradil, vypadal hodně nudně. Navíc neděle večer bez předskokana, nemyslím si, že tohle osloví moc diváků.
pajky
Matthew Perry a jeho The Odd Couple půjde naštěstí až v midseason a do té doby se určitě rušit bude, takže si přeju rychlý konec The McCarthys .
gabik.029
Myslím, že jako první to nejspíš schytá Madame Secretary. Neděle v osm není zrovna pohádkový slot a ne každému bude tohle drama po chuti. A v midseason by místo něj mohli nasadit Mentalistu .
Furiant
Na podzim poběží na CBS jedna nová komedie a to výše zmínění a nevtipní The McCarthys. Takže to vidím na ně, jelikož dramatům celkem věřím. A vlastně v to doufám, protože by se tak do vysílání mohl dříve dostat seriál Mike & Molly, který sleduju. Téhle šáblé rodince nepomůže ani poslední série Dva a půl chlapa, to už tam CBS měla raději vrazit opáčko The Good Wife, na kterou se v traileru McCarthys několikrát odkazovalo.
allyska
První z kola ven půjde určitě nějaká komedie, a když je smolař Matthew Perry se svým seriálem nasazen až do midseason, odnese to The McCarthys .
Seraphine313
Vrátím se zpátky k The McCarthys, protože nevěřím, že by si to našlo dost fanoušků. Podobně těžce na tom podle mě bude i Scorpion, který má velice těžký timeslost.

A co vy? Podělte se o své odpovědi v komentářích!

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
ragelly

ragelly

Přečetla jsem si zpětně názory ke Go On a Mr. Sunshine (oboje jsem viděla komplet) a hodnotila jsem to...
před 9 roky
Pajky

Pajky

Ale no tak :) Perry je dobrej a dokonce i vtipnej... (Go On jim pořád nedokážu odpustit). Jen má...
před 9 roky
ragelly

ragelly

Tak já se nikdy nevezla na vlně Přátel, sice jsem seriál viděla, ale nikdo mi nepřirostl k srdci,...
před 9 roky
Další články k tématu