14. 9. 2014

Ve Scandalu byla přeobsazena jedna z vedlejších postav

Ve Scandalu byla přeobsazena jedna z vedlejších postav

V polovině srpna jsem vás zavalili několika jmény herců, kteří se předvedou ve čtvrté sérii seriálu Scandal. Nyní se na tento seznam přidává ještě jedno jméno. Bylo totiž oznámeno, že byla přeobsazena role prezidentovy dcery.

V předchozích dílech Karen Grant ztvárnila herečka Madeline Carroll, která není Shondalandu rozhodně cizí. V minulosti se objevila jak v Grey's Anatomy, tak v Private Practice. Caroll má však v současnosti jiné povinnosti, a proto si svou roli ve Scandalu zopakovat nemůže. Štafetu po ní převezme osmnáctiletá herečka Mary Mouser, která se naposledy objevila v seriálu Body of Proof, kde si zahrála dceru Dany Delany, hlavní představitelky. Pamatovat si ji však můžete i ze seriálu Life Is Wild, kde si zahrála jednu z hlavních postav.

Poprvé se Karen s novou tváří představí v jedné z říjnových epizod. V předchozí sérii se s bratrem Jerrym vrátili domů z internátní školy, aby podpořili otcovu prezidentskou kampaň. Jerrymu se stal však návrat osudným, když se ocitl uprostřed veškerého dramatu a byl zavražděn. Kromě Jerryho se ve finále seriál rozloučil i s jednou z hlavních postav.

Scandal se na televizní obrazovky vrací již 25. září na ABC.


Jste fanoušky tohoto přeobsazení? Byli jste už zvyklí na původní Karen? Nebo vás tato změna při sledování nijak neovlivní?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Další články k tématu