17. 9. 2014

Kenny Johnson si zahraje v páté sérii Cover Affairs

Kenny Johnson si zahraje v páté sérii Cover Affairs

Bývalá hvězda seriálu The Shield (Policejní odznak) a hvězda hororového Bates Motelu se objeví v druhé polovině páté série špionážního dramatu Covert Affairs (V utajení) stanice USA Networks. Kenny Johnson si zahraje soucitného bývalého operativního důstojníka polovojenské organizace CIA, který je znám svými vysokými morálními hodnotami a jehož předchází skvělá pověst. Je to přesně ten typ člověka, který se ke každé výzvě postaví čelem.

Ačkoliv si to Auggie (Christopher Gorham) nepřál, v posledním díle s názvem „Sensitive Euro Man“, odvysílaném v letní sezóně, Annie Walker (Piper Perabo) pomohla McQuaidovi (Nicholas Bishop) dokončit jeho misi. Ve stejnou dobu se na americké půdě objeví bezprostřední hrozba a Haley (Kenny Johnson) se tak ve svém honu za pravdou stane ještě neústupnější.

Nejznámější rolí Kennyho Johnsona je bezesporu detektiv Curtis „Lemonhead“ Lemansky v seriálu The Shield. Na televizních obrazovkách jste ho ale mohli vidět například i v Saving Grace (Božská mrcha), Cold Case (Odložené případy), Burn Notice (Status: Nežádoucí), Dexterovi a Sons of Anarchy (Zákon gangu).

Aktuálně vysílaná pátá řada se do druhé poloviny přehoupne už 26. září 2014.


Sledujete seriál Covert Affairs? Myslíte si, že Johnnyho postava přinese nějaký zásadní zvrat, nebo se bude jednat pouze o další vedlejší podstavu, která brzy upadne v zapomnění?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Katchib

Katchib

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
ufonka

ufonka

Ten herec je velký sympaťák a myslím, že nějaký zvrat by mohl a měl nastat. Ale koukala jsem, že do...
před 9 roky
Sleslikslicka

Sleslikslicka

No, ještě nás s ním neseznámili, takže je mi zatím ukradenej, hlavně aby to McQuaid »SPOILER«
před 9 roky
verunkawrath

verunkawrath

no doufám,že tam bude za sympatáka,protože jestli se nepletu,v Chicago fire byl dost nepříjemnej a nafoukanej
před 9 roky
Další články k tématu