18. 9. 2014

HBO uvede novou čtyřdílnou komedální show Jemaina Clementa

HBO uvede novou čtyřdílnou komedální show Jemaina Clementa

Když kultovní novozélandská kapela The Fight of the Conchords ukončila v roce 2009 svůj stejnojmenný komediální seriál na stanici HBO, přišla o mnoho zklamaných fanoušků. Nyní ale jedna polovina tohoto hudebně komediálního dua chystá návrat se čtyřdílnou komediální show.

V jednom z rozhovovorů pro The Guardian Jemainu Clementovi uteklo, že na show pracuje s režisérem a občasným spolupracovníkem Conchords Taikem Waititi (Boy, Eagle vs. Shark). Clement neupřesnil, zda se v show ukáže i druhý člen Conchord Bret McKenzie. Připustil ale, že jednali o obnovení kapely pro nějaký film.

„Mluvíme o filmu velmi často. Občas to vypadá, že jsme za posledních pár let přišli o mnoho nápadů, ale Bret, James (pozn. James Bobin, režisér) a já chceme udělat muzikál. Bylo by dobré udělat něco společně. …Chybí mi koncery Flight of the Conchords.“ uvedl Clement pro The Guardian.

Ačkoliv se kapela rozpadla, kariéra obou členů se ubírá dobrým směrem. Bret McKenzie získal Oscara za nejlepší původní píseň „Man or a Muppet“ z filmu The Muppets a Clement se soustředil převážně na hraní. Vidět jste ho mohli ve filmech The Muppets Most Wanted, Gentleman Broncos a Men in Black III.


Co říkáte? Naváže Clement na úspěch The Flight of the Conchords i bez svého kolegy z kapely?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Katchib

Katchib

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu