19. 9. 2014

FOX uzavře smlouvu s ďáblem

FOX uzavře smlouvu s ďáblem

Televizní stanice FOX se rozhodla do seriálové podoby převést další komiksovou předlohu. Tentokrát by za tímto účelem měl posloužit komiks od DC a v hlavní roli by se měl představit samotný Lucifer, postava, která se původně představila v komiksu The Sandman.

Televize se odhodlala k objednání takzvaného put pilotu, což se opravdu může jevit jako dohoda s ďáblem, stanice se tím totiž zavazuje, že odvysílá minimálně pilotní epizodu. Pokud se tak nestane, tak bude stanice muset studiu, které projekt produkuje, zaplatit výraznou peněžní pokutu.

Potenciální série by měla sledovat Lucifera, který opustil pekelný trůn a všechny výhody pekla, aby si v Los Angeles otevřel exkluzivní piano bar s názvem Lux. Znuděný vládce pekla tak vymění své království za blyštivé pozlátko lidského světa.

Jako hlavní tvůrce a zároveň i výkonný producent se představí Tom Kapinos. Toto jméno musí být povědomé hlavně fanouškům seriálu Californication.

Oživovat komiksové hrdiny momentálně patří mezi velké trendy. Letos se na stanicích velké pětky dočkáme hned čtyř seriálů podle komiksové předlohy. Stanice FOX bude sázet na Gotham, NBC představí Constantina a CW má v programu Arrowa a Flashe. Kromě Lucifera se také připravuje i Supergirl.


Myslíte, že se pilot dočká objednávky na celou sérii? Koho byste si představili v hlavní roli?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Tulrika

Tulrika

Něco bych chtěla v Tv opravdu vidět a to je Sandman. I když si nejsem jistá, jak moc by to šlo zfilmovat
před 9 roky
ellannor

ellannor

Ano prosím. Komiks je super. Doufám, že to vyjde.
před 9 roky
Další články k tématu