22. 9. 2014

Blacklist: Druhá řada nejen v USA, ale i u nás!

Blacklist: Druhá řada nejen v USA, ale i u nás!

Patříte mezi fanoušky, kteří s napětím očekávají dnešní návrat loňského průlomového hitu The Blacklist? Pak pro vás máme dobré zprávy.

Důkaz, že i české televize a služby dokáží jít s dobou, potvrzuje VOYO. Streamovací služba zaznamenala na jaře letošního roku úspěch, když pro své klienty zpřístupnila první sérii tohoto oceňovaného seriálu a nové epizody přidávala s českými titulky den po odvysílání v USA.

Tohoto trendu se VOYO hodlá držet i nadále. Už zítra se tak můžete těšit na první epizodu druhé série. Opět platí, že samozřejmostí budou oficiální české titulky a originální znění.

Pokud patříte k tomu málu lidí, kteří o Blacklistu neslyšeli, tak zde máte krátké shrnutí. Stanice NBC jej nasadila do vysílání jako novinku loni na podzim. Sledovanost pilotní epizody v USA bortila hranice a z dramatu s Jamesem Spaderem v hlavní roli se rychle stal hit, který si toto označení udržel po celou první sezónu. Seriál pomohl stanici vyhrabat se z několikaleté sledovanostní krize, když si nové epizody nenechalo ujít každý týden zhruba 10 milionů diváků. Blacklist dostal objednávku na druhou řadu v prosinci 2013 jako druhá novinka sezóny 2013/14 (po Sleepy Hollow).

Raymond „Red“ Reddington byl až donedávna jedním z nejhledanějších zločinců v zemi. Nyní se však dobrovolně vzdal policii a prozradil, že vlastní dlouhý seznam teroristů a kriminálníků a chce FBI pomoct je dopadnout. Spolupracovat však bude pouze s mladou a nevýznamnou agentkou Elizabeth Keenovou…

Druhá série Blacklist začíná v USA již dnes večer, na VOYU bude k dispozici s českými titulky vždy den až dva dny po odvysílání nové epizody v USA.

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Ragnarok8

Ragnarok8

Už aby to začalo... ale ten den už nějak přečkám!
před 9 roky
marvio

marvio

Těším se jak malej Jarda! Asi nějvětší překvapení loňského podzimu. Minulej tejden jsem si to zreprízoval,...
před 9 roky
Další články k tématu