30. 9. 2014

Krmení pro watchlist:: Happyland

Krmení pro watchlist:: Happyland

V letošním roce se stanice MTV rozhodla zásobit své diváky teenagerskými komediemi. Po seriálu Faking It, který si svou premiéru odbyl již v dubnu tohoto roku, přichází s dalším kouskem s trochu neobvyklým námětem. Dnes, tedy 30. září 2014, vypustí do světa pilotní díl osmidílné první série nového komediálního teen seriálu Happyland.

Hlavní postavou je Lucy (Bianca A. Santos), cynická sedmnáctiletá dívka, jejíž matka Gloria (Camille Guaty) se živí jako pohádková pricezna v zábavním parku. Lucy celý život vyrůstá v těžko uvěřitelném rádoby pohádkovém světě a tak není divu, že sní o odchodu a normálním životě. Vše se změní, když do Lucyina světa vstoupí Ian (Shane Harper), syn nového majitele zábavního parku. Lucy prožívá svou první lásku a vše se zdá být dokonalé. Alespoň do chvíle, než Gloria přijde s šokujícím přiznáním. Před sedmnácti lety měla s novým majitelem parku aférku a Ian by tak mohl být Lucyin nevlastní bratr.

Mezi ktitiky si námět tohoto projektu z dílny Bena Epsteina moc nadšenců nezískal a nutno podtknout, že úspěch zatím neslaví ani u potenciálních diváků. V rámci sekce Q&A (Otázky a odpovědi) pravidelné Summer TV press tour Asociace televizních kritiků, byl přítomným novinářům představen klip z pilotního dílu Happyland. Reakce novinářů ale nejspíše tvůrce ani herce příliš nepotěšily. Bianca Santos hned na začátek poznamenala: „Incest je peprné téma, takže si všichni užijeme legraci!“. Její tvrzení se ale s úspěchem nesetkalo. Na adresu námětu padala slova jako nechutný, divný a šílený. Jeden z kritiků poznamenal: „Lucy a Ian se políbí a jsou to sourozenci. To nezní komplikovaně – to zní nechutně“.

Jestli bude mít seriál Happyland úspěch, to je zatím ve hvězdách. Rozpačité reakce kritiků mohou spoustu diváků odradit, ale také v nich mohou vzbudit zvědavost a přilákat je k televizním obrazovkám. Ostatně nebylo by to poprvé, a nejspíše ani naposledy, kdy seriál i přes nepřízeň kritiků sklidí mezi diváky úspěch.

Posuďte sami, jestli má Happyland šanci na úspěch:

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Katchib

Katchib

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Ewush

Ewush

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemá české titulky. Nebo se to teprve překládá? :) Děkuji
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

No nevěřím. Ještě jsem se dívala na nějaké spoilery na netu, jestli třeba už to neukázali, a viděla jsem...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

»SPOILER«
před 9 roky
Další články k tématu