29. 9. 2014

ABC Family odkrývá seriálové osudy

ABC Family odkrývá seriálové osudy

Stanice ABC Family dnes večer vydala větší tiskovou zprávu. Fanoušci se dočkají jednoho prodloužení, oficiálního potvrzení již dříve oznámeného zrušení a čerstvé objednávky nového seriálu.

Již před několika dny jsme vám psali o zrušení Mystery Girls. Komedie se letos v létě nesetkala s kladným ohlasem ze strany fanoušků, sledovanost upadala a tak zrušení po první řadě nebylo žádným překvapením. ABC Family nyní tuto zprávu oficiálně potvrdila, seriál se tedy s druhou řadou již nevrátí.

Více se štěstí usmálo na druhou novinku – Young & Hungry. Seriál běžel letos v létě spolu s Mystery Girls, ohlas na něj byl ovšem o poznání pozitivnější. Young & Hungry z produkce Disney hvězdičky Ashley Tisdale se vrátí za rok v létě se druhou sérií.

Novým objednaným seriálem se stává nadpřirozené drama Stitchers. Hlavní postavou je mladá žena, která je naverbována do tajné vládní agentury. Jejím úkolem je pracovat s myšlenkami nedávno zemřelých. Jejich vzpomínky budou využívány k vyšetřování jejich vražd a jiných záhad, které by jinak spolu s těmito lidmi odešly do hrobu.

Prozatím stanice nevydala rozhodnutí o třetí letní novince Chasing Life. Seriál má však objednané další epizody první série, se kterými se na televizní obrazovky vrátí na začátku roku 2015.

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
ragelly

ragelly

Tak Ashley tuším proslavil High School Musical a The Suite Life of Zack and Cody, ne? Já jsem se s ní...
před 9 roky
Judita

Judita

Young & Hungry je moje "guilty pleasure". :) Ten seriál je podle mě příšernej, ale nemůžu na...
před 9 roky
verunkawrath

verunkawrath

young and hungry byla zábava,20 minut na díl stačilo,aby se člověk nenudil a doufám,že další epizody nebudou...
před 9 roky
Další články k tématu