6. 10. 2014

Gotham: Objeví se i Harvey Dent?

Gotham: Objeví se i Harvey Dent?

Jeden z velmi očekávaných seriálů letošního podzimu, Gotham, už za sebou má start a ten se rozhodně nedá označit jako neúspěšný. Seriál s batmanovským nádechem si pro nás přichystal další známou tvář (nebo dvě?).

Dostat by se totiž mělo i na Harveyho Denta, idealistického asistenta státního návladního, který je předurčen k tomu stát se padouchem známým pod jménem Two-Face.

Zahraje si ho Nicholas D'Agosto, který momentálně hraje Dr. Ethana Haase v seriálu Masters of Sex. Pamatovat si ho však může i z vedlejší role v seriálu Heroes (Hrdinové). Také měl být jednou z hlavních postav v připravovaném spin-offu HIMYM s názvem How I Met Your Dad, ten však nakonec objednávku nezískal.

Gothamský Dent je popisován jako „pohledný, vřelý a okouzlující“ muž, který si tuto tvář neustále udržuje i při jednání s nejošuntělejší lůzou města.

Dohoda, kterou uzavřel D'Agosto s tvůrci seriálu má zajímavý dodatek. V případě, že se seriál dočká druhé řady, tak se jeho postava může stát pravidelným článkem obsazení.


Jak se vám zamlouvá obsazení? Máte radost, že se dostaví i Harvey?

Magnetky na kliknutí. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

to by mohlo býti dobré,pamatuju si toho mladíka z Heroes a docela by se mi do Gothamu i pasoval :)
před 9 roky
petruska.77

petruska.77

Já budu mít vždycky jako Harveyho Aarona Eckharta :)
před 9 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Všechny z Batmana budu mít vždy takové - jak nám je odprezentoval Nolan - co nejrealističtěji....
před 9 roky
Další články k tématu