4. 10. 2014

Do Dallasu už se nevrátíme!

Do Dallasu už se nevrátíme!

Tak tohle málokdo čekal. Stanice TNT oznámila, že po třech letech ruší svou soap operu Dallas.

Oficiální oznámení čtvrté série bylo pro většinu fanoušků pouhou formalitou, se kterou automaticky počítali. Nyní přichází rána, seriál se s novými epizodami v příštím roce již nevrátí.

„Jsme na seriál nesmírně pyšní. Navzdory prvotním očekáváním se stal úctyhodným pokračováním ságy Ewingů. Rádi bychom poděkovali všem, kteří s Dallasem byli jakkoliv spojeni, od výborných herců k produkčnímu šťábu v čele se Cynthií Cidre a Mikem Robinem. Především však chceme poděkovat lidem z Dallasu za jejich vřelou pohostinnost během natáčení seriálu,“ uvedl v oficiálním vyjádření mluvčí stanice.

TNT nasadila Dallas do vysílání v roce 2012. Seriál je pokračováním úspěšného stejnojmenného dramatu, které se vysílalo na stanici CBS v letech 1978–1991. Nový remake vrátil na televizní obrazovky nejen slavné jméno rodiny Ewingů, ale také některé postavy z původního seriálu. V roce 2012 produkci zasáhla zpráva o úmrtí Larryho Hagmana. Jeho scény v roli J.R. Ewinga byly součástí první poloviny druhé řady, tvůrci nechali jeho postavu také zemřít.

Dallas měl na stanici velmi slibný start, pilot získal téměř 7 milionů diváků. Čísla však začala téměř ihned klesat, zvlášť když jej TNT přehodila z letní sezóny do mnohem více konkurenční hlavní sezóny. Když se seriál vrátil do letního období, měl už pouze 2 miliony diváků. Poslední epizoda, která byla odvysílána před dvěma týdny, získala pouze 1,7 milionů diváků.

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Maarti

Maarti

Za sebe doufám, že to skončilo nějak rozumně a ne pekelně otevřeno, jelikož jsem se k jeho sledování...
před 9 roky
niceenka

niceenka

Tak tohle sdělení mě totálně dostalo. Nepotřebuji, aby seriál pokračoval, ale oni ho neukončili. Konec to má...
před 9 roky
Yellow

Yellow

Dá se říct, že nijak. Závěr serie přímo potřebuje další serii.
před 9 roky
Další články k tématu