8. 10. 2014

Gilles Marini se v Devious Maids ještě nějaký čas zdrží

Gilles Marini se v Devious Maids ještě nějaký čas zdrží

Před nedávnem jsme vás informovali, že oblíbený seriál Devious Maids stanice Lifetime získá další, v pořadí třetí, řadu. Dnes vám můžeme říci, že herec Gilles Marini, který si v závěru druhé série zahrál epizodní roli, se objeví i v další sérii. Stanice Lifetime potvrdila, že s Mariniho Sebastienem se budeme potkávat i ve třetí sérii, kde rozšíří řady hlavních postav.

S postavou Sebastiena jsem se poprvé setkali v závěru druhé série, kdy podal pomocnou ruku Carmen (Rosely Sanchez) hned po té, co přišla o práci. Kdo seriál viděl dobře ví, že celá situace se potom poněkud přiostřila. Tvůrci seriálu přiznali, že ve třetí sérii tyto dva čeká milostný románek.

Seriál Devious Maids se točí okolo skupinky služebných, které se starají o domácnosti bohatých rodin v Beverly Hills. Jejich život ale není pouze o uklízení. Ať už společně nebo každá zvlášť, prožívají řadu osobních dramat, která leckdy přecházejí do naprosto absurdních situací. Seriál byl inspirován telenovelou Ellas son la Alegría del Hogar.

Za seriálem Devious Maids stojí producent a scenarista Marc Cherry, který se podepsal i pod seriálový hit Zoufalé manželky, a podílí se na něm i bývalá zoufalka Eva Longoria, tentokrát v roli producentky. Přesné datum začátku třetí série zatím není známé. Jisté je jen to, že se Devious Maids vrátí na obrazovky koncem jara 2015 a nabídnou svým divákům třináct nových epizod.

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
Katchib

Katchib

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu