14. 10. 2014

The Mentalist: Lisbonovou se chystají navštívit její bratři

The Mentalist: Lisbonovou se chystají navštívit její bratři

Finálová řada dramatu The Mentalist (Mentalista) odstartuje sice až v midseason, ovšem castingové střípky na sebe tak dlouho čekat nenechají. Již v srpnu bylo oznámeno, že se na skok opět zastaví Morena Baccarin a nyní se objevily další informace týkající se nového obsazování.

Pozorní fanoušci si dozajista pamatují, že Lisbonová (Robin Tunney) má tři mladší bratry. Jeden z nich, Tommy (Henry Thomas), se ukázal ve čtvrté sérii, kdy byl zapletený do případu své sestry. Živí se jako lovec lidí a se svými bratry je pohádaný. Zbylí dva bratři se přestaví v sedmé sérii. Prvním z nich je Jimmy, chytrý, avšak podprůměrný muž, který našel lásku v gamblerství. Bude vyslýchán jako podezřelý z vraždy vysoce postaveného právníka. Nakonec se bude muset vzpamatovat, aby mohl Lisbonové a Janeovi (Simon Baker) pomoct s dopadením skutečného vraha. Jimmyho si zahraje herec Robert Belushi, kterého si můžete pamatovat z poslední série HIMYM jako Lilyina osobního barmana Linuse a objevil se také ve dvou epizodách Agents of S.H.I.E.L.D.

Druhým je Stan, pracovitý muž od rodiny. Jimmyho strasti se zákonem by mohly odhalit nějaké Stanovy problémy a on si tak bude muset vybrat mezi svou rodinou a svou pýchou. Stana ztvární Derek Phillips, který se objevoval například v Friday Night Lights, Private Practice nebo Longmire.

A jako bonus se můžete těšit i na Dylana Bakera (The Good Wife, Damages), který získal roli speciálního agenta Billa Petersona, který býval nadřízeným agenta Abbotta (Rockmond Dunbar). Jane s Lisbonovou budou vyšetřovat smrt jednoho z Petersonových agentů, který se nebude bát využít různá tajemství, která za svůj život nastřádal, ve svůj prospěch. Včetně těch Abbottových.


Těšíte se na nové epizody? Jste rádi, že se ukážou i bratři Lisbonové? Potěšilo vás jejich obsazení?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Asi to bude dost zajímavé i když to je vlastně celý seriál a seznámení s příbuznými muze byt skvělý
před 9 roky
Deaneira

Deaneira

Tak na to už se tesim
před 9 roky
wexzuz

wexzuz

Už se nemohu dočkat :3
před 9 roky
Další články k tématu