13. 10. 2014

Městečko Twin Peaks se vrací

Městečko Twin Peaks se vrací

Letošní rok patřil pro fanoušky kultovního seriálu Městečko Twin Peaks jistě mezi ty lepší. Nejprve jsme se dočkali očekávaného Blu-ray setu Twin Peaks: The Entire Mystery a nyní bylo oficiálně potvrzeno, že seriál dostane dlouho diskutovanou a hlavně 25 let očekávanou třetí sérii! Než ale byla třetí série potvrzena oficiálně, rozhodli se tvůrci legendárního Twin Peaks David Lynch a Mark Frost své fanoušky trochu napínat.

Celý humbuk okolo možné třetí série se spustil 3. října 2014, když oba zmínění pánové ve stejný den a stejný čas zveřejnili na svém twitterovém účtu identickou zprávu. Přesněji řečeno se jednalo o citaci z devátého dílu druhé série, kdy číšník v The Roadhouse říká Lelandu Palmerovi „Ta žvýkačka, kterou máte rád, se vrací ve velkém stylu“.

O tři dny později, tedy 6. října 2014, obletěl svět další identický tweet obou pánů, který říkal „Drazí přátelé z Twitteru: Už se to děje zase…“ a doplněn byl o video s názvem „Speciální hlášení Twin Peaks“, které si můžete pustit na konci tohoto článku. Protože se ve videu na krátkou chvílí objeví logo stanice Showtime, nezbylo jejímu řediteli Davidu Nevinsovi nic jiného, než se k celé věci vyjádřit.

Co víc mohu říci – Twin Peaks s Davidem Lynchem a Markem Frostem na Showtime v roce 2016! Abych citoval agenta Coopera, „Nemám absolutně tušení, kam nás to zavede, ale mám určitý pocit, že to bude místo úžasné a neobyčejné.“.

Oba sety identických tweetů byly zveřejněny v 17:30, což je stejný čas, kdy agent FBI Dale Cooper (Kyle MacLachlan) poprvé přijíždí do Twin Peaks. A s agentem Cooperem v podání MacLachlana bychom se měli setkat i v třetí sérii. Tvůrci si dobře uvědomují, že od uvedení původního seriálu uběhla spousta času. Devítidílná třetí série by měla divákům konečně dát vytoužené odpovědi, na které čakali celých 25 let.

Třetí série Městečka Twin Peaks by se měla do produkce dostat v roce 2015. Na televizní obrazovky se vrátí v roce 2016 jako pomyslný dárek k 25. výročí uvedení seriálu. Vysílat jej bude zmíněná stanice Showtime.


Těšíte se na třetí sérii Městečka Twin Peaks? Stane se stejně tak legendární, jako první dvě série?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Katchib

Katchib

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Sharon14

Sharon14

Jedno mé přání se splní :-) Teď už mi bude zbývat jen třetí film The X Files...
před 9 roky
Ještěrka

Ještěrka

Tak to je ta nejlepčejší zpráva vůbec :D Mám radost jako malá holka!
před 9 roky
Další články k tématu